x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC National - A revenit Sergiu Radu

FC National - A revenit Sergiu Radu

11 Feb 2005   •   00:00

Campania spectaculoasa de achizitii a gruparii din Parcul cu Platani continua. Dupa Rada, Vasilache, Pitu, Vlad Munteanu, portarul bulgar Stanev si stoperul argentinian Bazzi, "bancarii" l-au inregimentat joi seara si pe atacantul Sergiu Radu.

OM DE GOL. La FC National, Sergiu Radu s-a numarat mereu printre pretendentii la titlul de golgeter al Diviziei A
REVENIRE. Ultima oara sub contract cu echipa franceza de liga secunda Le Mans, Sergiu Radu s-a aflat in ultima perioada prin Rusia, unde a incercat, fara succes, sa-si gaseasca un angajament. Joi seara, el a ajuns la un acord cu presedintele Nationalului, Gino Iorgulescu, semnand un contract pana in vara cu formatia pregatita de italianul Roberto Landi. In fapt, atacantul revine la FC National, unde a mai jucat intre 2000 si 2003.

STRATEGIE. Numeroasele transferuri au in comun durata contractelor. Toti cei sositi in aceasta iarna in Parcul cu Platani au semnat intelegeri pana la incheierea acestui campionat, primind din partea presedintelui Iorgulescu promisiunea ca vor putea pleca fara probleme in eventualitatea primirii unei oferte avantajoase. Ultima mutare a Nationalului ar putea fi achizitionarea unui al doilea jucator argentinian, care se afla deja in Italia, la Montecatini. (Mihai Igirosanu)

AMICALE
Lotul echipei FC National se afla in aceste zile in Italia, la Montecatini, unde efectueaza un stagiu de pregatire gratie unui aranjament al antrenorului italian, Roberto Landi. Aseara, "bancarii" au disputat un amical impotriva echipei elvetiene de liga secunda, FC Lugano. "Avem nevoie de cat mai multe meciuri, indiferent de numele sau valoarea adversarului. Este o echipa mult schimbata si trebuie sa incerc asezarea ei intr-un timp cat mai scurt", a declarat ieri antrenorul Landi.

×
Subiecte în articol: sport