x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC National - Gino, presedinte la Craiova?

FC National - Gino, presedinte la Craiova?

23 Ian 2005   •   00:00

Dupa plecarile antrenorului Cosmin Olaroiu si a cinci jucatori la "Poli" AEK, se pare ca gruparea din Cotroceni va ramane si fara conducator, Gino Iorgulescu fiind dorit ca presedinte la Universitatea Craiova.

LA DRUM. Iorgulescu ar putea ajunge sef in Banie
DISCUTII. Patronul oltenilor, Dinel Staicu, va sosi astazi in Bucuresti pentru a discuta cu presedintele "bancarilor". Se pare ca Staicu doreste aceasta mutare si pentru a asigura Universitatii locul in prima divizie si anul viitor, indiferent de situatia din clasament. Astfel, daca se va gasi la finalul turului pe un loc retrogradabil, Stiinta va cumpara locul "bancarilor". Daca Universitatea nu retrogradeaza, locul Nationalului ar urma sa fie cedat Cimentului Fieni.

PLECARI. Dupa Gigel Coman, Caramarin si Marius Popa, la Timisoara vor ajunge si alti doi jucatori de la FC National, Olah si Canu, pentru care conducerea lui "Poli" va plati 300.000 de dolari. Aflati momentan in Cipru, cu FC National, cei doi jucatori vor face jonctiunea cu lotul timisorenilor la Montecatini, in Italia, unde gruparea de pe Bega se va afla timp de 10 zile.

VENIRI. La FC National au mai sosit doi fosti rapidisti, Marius Sumudica si Ionut Rada. "As fi putut sa ma duc la Rapid, in conducere, dar am ambitia sa mai joc un an, doi", a spus Sumudica, revenit la 34 de ani in Divizia A, dupa ce in tur a evoluat pentru UTA. Rada va evolua in Parcul cu Platani pana la vara, sub forma de imprumut, la schimb cu Flavius Moldovan, ajuns la Rapid. La National ar putea sa ajunga si Liviu Ciubotariu. (Daniel Stan, Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport