x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FCM BACAU-DINAMO 0-2 / Izbavire, acasa la Sechelariu

FCM BACAU-DINAMO 0-2 / Izbavire, acasa la Sechelariu

20 Sep 2004   •   00:00

Chiar daca n-au facut un joc stralucit, elevii lui Andone au pus capat aseara seriei de sase esecuri consecutive din acest sezon.

MARIAN STEFAN

Agentul "007" n-a mai fost primit in "Stefan cel Mare". Victoria de la Bacau, 2-0, are darul de a resuscita moralul unei echipe campioane, contaminata cu ghinion in acest inceput de sezon.

LINISTE. Dupa cinci ani de asteptare, Dinamo pleaca din nou triumfatoare din fief-ul lui Sechelariu, aliatul politic al stelistului Gigi Becali. Andone bifeaza a doua victorie in acest sezon si se poate aseza mai comod pe scaunul de antrenor. "Numai eu stiu prin ce momente trec", spunea el la finalul jocului de la Belgrad. "Acest rezultat iti da mai multa incredere. Baietii au castigat pe merit in conditiile in care n-am mai vazut de mult la Dinamo atata siguranta", a declarat "Falcosul" cu zambetul pe buze, aseara.

STIMULENT. Campionii au fost vizitati la vestiare inaintea meciului de catre directorul executiv Cristi Borcea si de vicepresedintele Gheorghe Netoiu, care le-au promis suplimentarea primelor in eventualitatea unei victorii. Iar demersul lor n-a fost inutil. Stelea, din nou intre buturile dinamoviste dupa 12 ani, a distrus orice speranta de a marca a gazdelor, in vreme ce Baltoi a gasit, in sfarsit, drumul spre gol. Izbavirea a venit de la Florentin Petre, prin golul din ultimul minut. A sarit imediat in bratele "secundului" Mihaescu, pentru ca mai apoi sa fie sarutat de celalalt "parinte", Ioan Andone.

DORINTA. "Cainii" pot rasufla usurati. Au trecut peste pasa neagra si au parasit locul retrogradabil. "Putem reveni in plutonul fruntas. Ne gandim la meciul cu Brasov, precum si la returul cu Partizan. Vreau sa ma transfer cu Dinamo in cupele europene", a mai spus Andone la finalul partidei, mirat ca bunul sau prieten, Mircea Rednic, s-a aflat si el in tribunele stadionului "Municipal" din Bacau.

×
Subiecte în articol: sport