x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FCM BACAU - FC ARGES 3-2 / Daniel David, eroul din ceata

FCM BACAU - FC ARGES 3-2 / Daniel David, eroul din ceata

de Andrei Nicolescu    |    05 Dec 2005   •   00:00
FCM BACAU  -  FC ARGES 3-2 / Daniel David, eroul din ceata

Disputat in conditii extrem de vitrege, intr-o ceata deasa, meciul de la Bacau a fost unul dramatic. Gazdele, care nu mai castigasera acasa din luna august, au castigat prin golul marcat in ultimul minut de stoperul Daniel David, aflat la primul gol din acest campionat.

NERVI. In ciuda vremii potrivnice si a terenului mocirlos, partida a fost una antrenanta, cu rasturnari spectaculoase de scor si cu un ritm alert.

Infrangerea de la Bacau l-a infuriat pe antrenorul pitestenilor, Sorin Cartu, care a parasit banca de rezerve imediat dupa marcarea golului victoriei gazdelor. El a protestat vehement faptul ca reusita bacauanului David a fost una neregulamentara, acuzand ca marcatorul se afla in pozitie de ofsaid. De altfel, extrem de nervos, Cartu a refuzat sa participe la conferinta de presa. De remarcat ca la intalnirea de pe "Municipal" n-a fost prezent presedintele de onoare al gazdelor, Dumitru Sechelariu, ceea ce se intampla foarte rar.

SATISFACTIE. Venit singur la intalnirea cu mass-media, antrenorul gazdelor Cristian Popovici (foto) s-a aratat foarte fericit. "Nici nu mai sunt obisnuit sa vorbesc despre o victorie. N-am mai luat trei puncte de mult si ma bucur ca am castigat in fata lui FC Arges. Meci greu, iar victoria noastra nu cred ca poate fi pusa sub semnul intrebarii". Autorul golului, internationalul de tineret, Daniel David a declarat: "E cel mai important gol din cariera mea. Aveam mare nevoie de aceste trei puncte. Imi pare rau ca s-a incheiat turul, eram pe val".

×
Subiecte în articol: sport