x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Flavius Moldovan vrea in Giulesti

Flavius Moldovan vrea in Giulesti

21 Ian 2005   •   00:00

Ultima achizitie a gruparii de sub Podul Grant este fundasul Flavius Moldovan (foto). Internationalul gruparii din Parcul cu Platani a semnat un contract pe doi cu Rapidul.

PROBLEME. Optiunea jucatorului l-a deranjat foarte tare pe presedintele "bancarilor", Gino Iorgulescu. Liber de contract de la vara, Moldovan ar urma sa joace in Giulesti din sezonul viitor, asta in cazul in care seful Rapidului, Dinu Gheorghe, nu reuseste sa il induplece pe Iorgulescu sa-l lase pe jucator inca de acum la formatia antrenata de Razvan Lucescu.

VARIANTE. Moldovan are o clauza de reziliere de 160.000 de dolari, dar care este valabila numai pentru cluburile din strainatate, nu si pentru cele din Romania. Totusi, este posibil ca Nationalul sa accepte propunerea venita din Giulesti, deoarece la vara risca sa nu se aleaga cu nici un leu la despartirea de jucator.

CONDITII. La Rapid, Flavius Moldovan va avea un salariu de 60.000 de dolari, care in cel de-al doilea sezon va creste cu 10.000 de dolari. In cazul in care va veni sub Podul Grant inca din returul acestei editii de campionat, el va mai primi inca 30.000 de dolari. Aseara, in Antalya, Rapid a remizat, 0-0, cu Sahtior Donetk si a invins cu 2-1, goluri Buga si Daniel Niculae, pe Lokomotiv Plovdiv. (Sorin Anghel)

×
Subiecte în articol: sport