x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Portarul naționalei, Horațiu Moldovan, prezentat oficial pe site-ul lui Atletico Madrid

Portarul naționalei, Horațiu Moldovan, prezentat oficial pe site-ul lui Atletico Madrid

de Redacția Jurnalul    |    24 Ian 2024   •   21:30
Portarul naționalei, Horațiu Moldovan, prezentat oficial pe site-ul lui Atletico Madrid

Portarul Horațiu Moldovan a fost prezentat miercuri pe site-ul clubului Atletico Madrid după transsferul acestuia de la Rapid București la gruparea spaniolă. Moldovan a semnat pentru trei sezoane cu Atletico.

Portarul Horațiu Moldovan, în vârstă de 26 de ani, fost component al Rapidului și titular în poarta naționalei Româmniei, a fost prezentat miercuri pe site-ul noului său club, Atletico Madrid.

”Moldovan va fi al treilea fotbalist român care va juca în tricoul clubului nostru. Anterior, Daniel Claudiu Prodan a evoluat timp de două sezoane (1996/97 și 1997/98) și a jucat 44 de meciuri oficiale. Mai târziu a fost Cosmin Marius Contra, care între 2002 și 2005 (jucând un sezon sub formă de împrumut la West Bromwich Albion) a evoluat în 41 de meciuri ca jucător alb-roșu”, se arată pe site-ul grupării madrilene.

Moldovan a trecut examenul medical corespunzător la Spitalul Universitar Vithas Madrid Arturo Soria și apoi s-a deplasat la sediul clubului din Cívitas Metropolitano, unde a fost primit de directorul general, Miguel Angel Gil, pentru a semna contractul cu Atletico, relevă sursa citată.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: fotbal atletico madrid moldovan