x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern 11 arestări înaintea meciului Rapid – Legia Varşovia

11 arestări înaintea meciului Rapid – Legia Varşovia

20 Oct 2011   •   16:47

Zece polonezi si un roman au ajuns la politie joi, inaintea meciului Rapid - Legia Varsovia, in urma unor incidente petrecute in Centrul Vechi din Bucuresti si a unei actiuni organizate pe autostrada A1

In jurul orei 16.00, in Centrul Vechi, a avut loc un incident intre un roman si un suporter polonez, sosit la Bucuresti pentru a urmari meciul de pe National Arena, dintre Rapid si Legia Varsovia, din Liga Europa.

“A fost un incident minor in Centrul Vechi, o sicanare in trafic, in jurul orei 16.00, cand un polonez si un roman s-au certat pe un loc de parcare. A fost un conflict aplanat de politie, in urma caruia au fost condusi la sectia 10', a declarat Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei.

Pe de alta parte, un alt incident a avut loc in Centrul Vechi in jurul orei 19, cand doi fani polonezi s-au batut, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a-i desparti. Georgian Enache a precizat ca a fost chemata Salvarea, pentru a i se acorda ingrijiri medicale unuia dintre suporteri, celalalt fiind dus la sectia de politie.

De asemenea, Jandarmeria a organizat joi un filtru la iesirea de pe autostrada A1, cu caracter preventiv, in urma caruia opt cetateni polonezi au fost dusi la politie, sapte pentru detinere de materiale pirotehnice si unul pentru detinere de arma alba.

Potrivit sursei citate, la meci sunt asteptati 2.500 de suporteri polonezi. Fanii prezenti in zona Centrului Vechi vor face deplasare spre Arena Nationala cu autocarele Jandarmeriei, pentru a fi evitate alte incidente.



×
Subiecte în articol: rapid suporteri arestari legia varsovia