x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern A renăscut Craiova. Sub tripleta Săndoi – Cârţu – Grigore, oltenii au obţinut a patra victorie consecutivă

A renăscut Craiova. Sub tripleta Săndoi – Cârţu – Grigore, oltenii au obţinut a patra victorie consecutivă

de Mihai Igirosanu    |    29 Sep 2014   •   14:31
 A renăscut Craiova. Sub tripleta Săndoi – Cârţu – Grigore, oltenii au obţinut a patra victorie consecutivă

1-0 cu Oţelul, 2-0 cu Universitatea Cluj, 2-1 cu FC Caransebeş (în 16-imile Cupei României), 1-0 cu ASA Târgu Mureş. Acestea sunt rezultatele obţinute de CS U Craiova de când echipa a fost preluată de antrenorii Sorin Cârţu şI Emil Săndoi, dar şI de managerul general Felix Grigore. Ultima izbândă, obţinută duminică, împotriva mureşenilor, a fost comentată de Săndoi: “Suntem foarte mulţumiţi, după aspectul jocului consider că am fost echipa mai bună. Din punctul nostru de vedere, după Steaua, Petrolul şi Astra, credem că ASA Târgu Mureş are una dintre cele mai bune echipe din campionat, cu jucători valoroşi, cu multă experienţă, care au foarte multe jocuri în prima ligă, o echipă echilibrată pe compartimente, cu rezerve de mare valoare. Dacă vă mai aduceţi aminte, atunci când am fost instalaţi, spuneam că vrem să ducem mai multe etape fără să pierdem puncte. Am reuşit iarăşi să nu luăm gol, ceea ce e foarte important, pentru că numai aşa poate să crească o echipă şi ca încredere, şi în valoare, şi ca moral”. Emil Săndoi a prefaţat şi jocul cu Dinamo, confruntare care va avea loc duminica viitoare, pe stadionul din Ştefan cel Mare: “Sperăm ca pe Bawab să-l putem folosi la meciul cu Dinamo, de-asta nu l-am forţat astăzi. Referitor la Kay, are o problemă la genunchi, sperăm să nu fie una foarte gravă. Nu ştiu dacă în acest moment avem o echipă superioară lui Dinamo, dar suntem pe o pantă ascendentă, avem un moral bun. Ne propunem să ducem invincibilitatea cât mai mult. Mergem la Bucureşti să ne jucăm şansa şi să ne întoarcem cu puncte”. La rândul său, Sorin Cârţu a spus: “A fost un meci foarte greu. Am obţinut trei puncte pe care ni le doream cu ardoare. Nu cred că a fost un spectacol deosebit, dar trebuie să înţelegeţi că în situaţia de acum preocuparea principală este să recuperăm din ceea ce s-a pierdut în trecut şi implicit să acumulăm puncte pentru a avea o altă stare de spirit. Am câştigat 9 puncte din trei meciuri şi fără gol primit, e un lucru bun. Nici adversarul nu a avut un joc cu prea mare orizont să spere la un rezultat mai bun. Important e că în acest moment am făcut 11 puncte”.

A dat lovitura de începere la 101 ani!

Fanii din Oltenia au asistat la un moment emoționant pe stadionul “Ion Oblemenco”. Marin “Lili” Dumitrescu, “legenda vie” a suporterilor Craiovei, a dat lovitura de începere a partidei CS U Craiova – ASA Târgu Mureş. La cei 101 ani ai săi, Dumitrescu a fost ovaţionat la scenă deschisă de către publicul prezent pe stadion. “Mi-a plăcut sportul să-l privesc, nu să-l joc. Toate echipele Craiovei au fost strălucite pentru mine. Craiova a fost crema. Dacă va fi ajutată, Universitatea va ajunge din nou sus. Îmi place echipa, au muncit băieţii. Nu sunt încă la un nivel extra, dar sunt sigur că vor ajunge”, a declarat venerabilul susţinător al oltenilor. Aproximativ 7.000 de spectatori au asistat la meci, iar alb-albaştrii au intrat pe teren purtând un mesaj omagial pentru cel care a fost Petre Deselnicu, fostul fundaş de fier al “campioanei unei mari iubiri”, care ar fi împlinit recent 68 de ani. Vocea înregistrată a acestuia a şI putut fi auzită la staţia de ampilficare a arenei. Managerul general al oltenilor, Felix Grigore a comentat şI el cu satisfacţie victorie cu ASA. “Suntem foarte mulţumiţi de această serie pozitivă. Important este că am ieşit din zona periculoasă şI e clar că locul Craiovei este mult mai sus. Toţi suntem concentraţi şI montaţi să continuăm seria aceasta cât se poate de mult. Referitor la momentul cu lovitura de începere, ne bucurăm că putem face asemenea surprize plăcute oamenilor şI că putem readuce în faţa ochilor fanilor câte puţin din istoria senzaţională a Craiovei. Mulţumim suporterilor că vin la stadion şI pentru susţinerea lor”.

×