x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Adrian Mutu debutează cu victorie la CFR. Deac, hat trick de pase de gol împotriva lui FC Voluntari

Adrian Mutu debutează cu victorie la CFR. Deac, hat trick de pase de gol împotriva lui FC Voluntari

de Redacția Jurnalul    |    29 Ian 2024   •   22:45
Adrian Mutu debutează cu victorie la CFR. Deac, hat trick de pase de gol împotriva lui FC Voluntari
Sursa foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Proaspăt numit la conducerea lui CFR Cluj, Adrian Mutu și-a condus luni seara noua echipă la o victorie cu 4-1 (1-1) împotriva lui FC Voluntari, în ultimul meci al etapei cu numărul 23.

Într-o primă repriză echilibrată, Deac l-a servit pe Bîrligea pentru primul gol (min. 36) și Nemec a egalat din pasa lui Carnat (min 43), pentru ca Popescu să închidă mitanul cu un șut plasat în bară.

Echilibrul s-a rupt în repriza secundă, când Carnat a executat neinspirat o aruncare de la margine, înspre propriul portar, dar mingea a fost interceptată de clujeni, Otele marcând pentru 2-1 (min. 62).

Tachtsidis și Michael au beneficiat apoi de altruismul lui Ciprian Deac, care și-a mai trecut în cont două pase de gol, în minutele 64 și 74, pentru scorul final de 4-1.

CFR Cluj rămâne astfel la 11 puncte distanță de FCSB, pe locul doi, cu 39 de puncte, la egalitate cu Rapid București, care e pe locul 3.

FC Voluntari ocupă poziția a 14-a, cu 25 de puncte, în zona locurilor ce duc la barajul de retrogradare.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: adrian mutu cfr deac Hat trick