x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali: "Ne-am certat de la bani, nu pot să spun mai mult"

Becali: "Ne-am certat de la bani, nu pot să spun mai mult"

07 Aug 2010   •   00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a oferit prima declaraţie după conflictul izbucnit ieri cu Victor Piţurcă. Becali a încercat să "îndulcească" situaţia, afirmând că scandalul nu are legătură cu declaraţiile sale referitoare la suporteri şi că Piţurcă ar putea reveni în orice moment la echipă.

"Nu vă pot spune ce s-a întâmplat. Este posibil ca eu şi Piţi să colaborăm din nou, nu ştiu acum mai multe. Pot să vă spun doar că nu este legat de declaraţiile mele la adresa suporterilor, ci de nişte garanţii materiale. Este ceva ce nu pot spune acum, e de neimaginat", a declarat Becali la Realitatea TV.

"Sunt nişte neînţelegeri între noi, dar este posibil ca Piţurcă să revină de mâine la antrenamente. Oricum ar fi, eu o voi scoate la capăt, dar mie mi-ar părea rău de munca lui. Este posibil chiar ca această situaţie să-i influeţeze pozitiv pe băieţi. Poate jocul lor de diseară îl va aduce pe Piţi la echipă. Procente? Nu pot spune despre aşa ceva în ceea ce priveşte împăcarea noastră", a încheiat Becali.

Finanţatorul Stelei a revenit peste câteva ore cu declaraţii pe Sport.ro: "Nu pot spune tot, pentru că nu sunt lucruri esenţiale. Dacă spun tot, se supără şi nu mai e loc de reîntoarcere. Nu ne-am certat, ne-am despărţit râzând şi în glume. Nu a mers la Braşov pentru că e vorba de nişte negocieri de contract, lucruri colaterale pe care nu le pot accepta. Dacă ne despărţim, o să spunem adevărul. E vorba de aproximativ 20 de milioane de euro, dar nu vă pot spune despre ce e vorba. Nu e vorba despre ce am declarat după Steaua - Craiova, dar l-a deranjat printre altele şi ce am zis. E posibil ca mâine sau poimâine să fie la antrenament, după alte negocieri. A făcut o treabă extraordinară şi e păcat de Dumnezeu s-o ia altul, să ia fructele pomilor sădiţi de el", a spus Becali.

×
Subiecte în articol: liga i