x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj a remizat, scor 3-3, cu Poli Iaşi

CFR Cluj a remizat, scor 3-3, cu Poli Iaşi

de Redacția Jurnalul    |    11 Noi 2023   •   21:20
CFR Cluj a remizat, scor 3-3, cu Poli Iaşi

În etapa a 16-a (prima a returului) a Ligii 1 la fotbal, sâmbătă seară, CFR Cluj a remizat, scor 3-3, cu Poli Iaşi, remiză care îi propulsează pe ardeleni pe primul loc, la egalitate de puncte cu FCSB.

Pentru gazde au punctat Harrion (11 şi 62) şi Katanec (22), Poli având la un moment dat 2-0, dar oaspeţii au terminat prima repriză în avantaj, după reuşitele semnate de Avounou (27), Ajeti (39) şi Otele (44).

La scorul de 3-3, CFR-ului i-a fost anulat un gol marcat pe Birligea pentru o poziţie de ofsaid. Preşedintele CFR-ului, fostul arbitru Cristi Balaj, a fost surprins în tribună oficială închinându-se, uluit de decizia „centralului” Sebastian Colţescu.

Trupa din Gruia se află la al treilea joc la rând fără victorie, după 1-1 cu U Cluj (Cupa României) şi 0-1 cu Hermannstadt, în Liga 1.

Ca urmare a punctului obţinut în Copou, trupa lui Andrea Mandorlini urcă pe primul loc, cu 31 de puncte (golaveraj 31-17). Tot 31 de puncte, dar un meci în minus (are meci cu FCU Craiova, mâine), are şi FCSB (golaveraj 28-15).

Pe 3 stă Rapid, care a irosit şansa de a deveni lider, remizând ieri cu Sepsi, în deplasare (0-0).

Poli Iaşi ocupă locul 10 în Liga 1, cu 18 puncte.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: CFR Cluj poli iaşi