x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Chiar nu vă este jenă?

Chiar nu vă este jenă?

de Mihai Igirosanu    |    27 Sep 2010   •   00:00
Chiar nu vă este jenă?
Sursa foto: /Agerpres

Gălăţenii s-au impus după un meci infect. Gigi Becali l-a demis şi pe Edi Iordănescu.



Oraşul Galaţi a găzduit ieri după-amiază meciul între ocupantele locurilor 1 şi 3 din Liga 1. Teore­tic, trebuia să fie vorba despre ceva atractiv. De fapt, mii de spectatori, puştani, bătrâni, seminţari şi fete care habar nu aveau la ce se uită, şi-au pierdut vremea pe stadion în locul unei mult mai benefice plimbări pe faleza Dunării.

Singura lor satisfacţie a fost victoria în faţa unei echipe steliste fără conducere şi antrenor. Adică nişte jucători aruncaţi aiurea pe teren, care au alergat puţin mai mult de 90 de minute fără a avea vreo legătură cu mingea.

Chestiune valabilă şi pentru Oţelul, echipă care a primit cadou golul victoriei după ce fundaşul central al Stelei, nevinova­tul Abrudan, l-a pierdut din marcaj pe Sârghi pentru că a căzut în fund fără a fi atins de vreun adversar.

În urma unui nou spectacol jalnic marca Liga 1, nu putem decât să lansăm urmă­toarea întrebare simplă în direcţia jucătorilor, antrenorilor, patronilor şi televiziunilor care aruncă gră­mezile de bani pentru drepturile de televizare ale unei competiţii de doi lei: chiar nu vă este jenă?

Din respect pentru cititorii Jurnalului Naţional, în acest text nu vom insera nici un fel de reacţii din partea actorilor penibili care au participat la meci. Doar vă informăm că Gigi Becali a părăsit stadionul din Galaţi în minutul 80 şi a anunţat că îl va da afară şi pe antrenorul Edi Iordănescu. Scena­riul clasic pentru un club legendar al României, ajuns acum la pământ din toate punctele de vedere, dar mai ales al imaginii.  

"Ăsta e circ, nu avem antrenor. Îl dau afară pe Edi Iordănescu! Sunt cel mai mare prost că nu i-am dat lui Victor Piţurcă garanţiile pe care mi le-a cerut! Ăla e antrenor!" ● Gigi Becali

"Jucătorii sunt blocaţi psihic. Conducerea trebuie să găsească urgent o soluţie stabilă pentru banca tehnică. Eu am stabilit că mă ocup de echipă până la sosirea unui nou antrenor" Eduard Iordănescu

×
Subiecte în articol: liga 1