x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Christoph Daum - Poate ar trebui să renunţăm la tricoul cu numărul 10 al echipei naţionale

Christoph Daum - Poate ar trebui să renunţăm la tricoul cu numărul 10 al echipei naţionale

06 Iun 2017   •   16:29
Christoph Daum - Poate ar trebui să renunţăm la tricoul cu numărul 10 al echipei naţionale
Sursa foto: commons.wikimedia.org

Selecţionerul Christoph Daum a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că poate ar trebui să se renunţe la tricoul cu numărul 10 al echipei naţionale de fotbal a României deoarece suporterii îl supraevaluează după ce a fost purtat de Gheorghe Hagi şi orice alt jucător din actuala generaţie care îl îmbracă ar fi dezavantajat. 

"Poate ar trebui să renunţăm la numărul 10. Nu trebuie să supraevaluăm tricoul cu numărul 10. Pentru că atunci indiferent ce jucător îl va purta va fi un dezavantaj pentru el. Ar fi o mare presiune dacă ne gândim că numărul 10 a fost purtat de Hagi. Dar Hagi a fost un fotbalist de clasă mondială. Aşa cum Cruyff a fost pentru Olanda sau Beckenbauer pentru Germania. Sunt jucători unici. Noi în Germania nu legăm valoarea unui fotbalist de numărul tricoului pe care l-a purtat. Dacă realitatea stă chiar aşa aici, atunci poate chiar ar trebui să vorbesc cu jucătorii şi să renunţăm la tricoul cu numărul 10", a spus selecţionerul german al României. 

Echipa naţională a României întâlneşte la 10 iunie, de la ora 21,45, selecţionata Poloniei, la Varşovia, într-o partidă contând pentru preliminariile CM 2018. La 13 iunie, ora 21,00, România va disputa la Cluj-Napoca un meci amical cu Chile. 

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Christoph Daum echipa nationala