x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern "Cîinii" suferă, dar revin pe primul loc

"Cîinii" suferă, dar revin pe primul loc

08 Aug 2010   •   00:00

La trei zile de la eliminarea din Europa League, elevii lui Ioan Andone au revenit pe primul loc în Liga I după ce au întors de la 0-2 în ultimele zece minute ale meciului de la Târgu Jiu cu Pandurii.

Ca de obicei în campionatul nostru, atmosfera s-a aprins după o fază controversată. Gazdele au marcat în minutul 21 prin Pintilii, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, deşi autorul se afla în momentul pasei în spatele balonului centrat de Brata.

Pandurii au reuşit până la urmă deschiderea scorului după o jumătate de oră de joc, la o greşeală de marcaj a apărării dinamoviste, iar Brata, lăsat singur, a preluat frumos pe piept şi a înscris cu un şut din vole la vinclu. Pe finalul primei repruze, arbitrii s-au revanşat pentru golul anulat gorjenilor şi centralul Marius Avram a dictat uşor penalty la un dueel între Brata şi Helder, iar Orac a transformat cu siguranţă.

În partea secundă, Andone a forţat cu veteranii Dănciulescu şi Marius Niculae, iar roadele s-au văzut pe final. Mai întâi, Andrei Cristea a scăpat singur cu Popa după o deviere a lui Garat şi a înscris cu un şut plasat, pentru ca Marius Niculae să aducă egalarea după o greşeală de marcaj a apărării gazdelor.

Pandurii - Dinamo 2-2
Au marcat: Brata 30, Orac 42-pen / An. Cristea 83, M. Niculae 88

Pandurii: M. Popa - G. Matei, Viera, Chiricheş, Cardoso - Băcilă, Nasser, Pintilii (86 I. Iordache), Brata (59 D. Nistor) - Apostu (70 Stromajer), Orac. Antrenor: Ionuţ Badea
Dinamo: Naumovski - Helder (69 M. Niculae), Moţi, Garat, Bazzi - Torje, N'Doye (46 C. Munteanu), Mărgăritescu, Ad. Cristea - An. Cristea, L. Ganea (64 Dănciulescu). Antrenor: Ioan Andone
Arbitru: Marius Avram

×
Subiecte în articol: liga i