x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cupa României. Programul meciurilor din optimile de finală. Pandurii-Dinamo, cap de afiş

Cupa României. Programul meciurilor din optimile de finală. Pandurii-Dinamo, cap de afiş

30 Sep 2015   •   14:41
Cupa României. Programul meciurilor din optimile de finală. Pandurii-Dinamo, cap de afiş

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo Bucureşti este capul de afiş al optimilor de finală ale Cupei României la fotbal, potrivit tragerii la sorţi efectuate, miercuri, la Casa Fotbalului.

Cele două s-au întâlnit deja de două ori în acest sezon competiţional, în primul tur al Cupei Ligii Adeplast (2-0 pentru Dinamo) şi în campionat (2-2), ambele dăţi la Drobeta-Turnu Severin.

Steaua, deţinătoarea trofeului, va juca pe terenul echipei de ligă secundă FCM Baia Mare, liderul Seriei a II-a. Alte meciuri care reţin atenţia sunt ACS Poli Timişoara - FC Petrolul Ploieşti, CS Concordia Chiajna - CSMS Iaşi şi FC Viitorul Constanţa - FC Botoşani.

Partidele, programate într-o manşă unică, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în ediţia trecută a campionatului, vor avea loc în perioada 27-29 octombrie. Meciurile vor avea loc de la ora 14,30, cu excepţia partidelor care sunt televizate. Dacă este egalitate, după 90 de minute, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare.

Cluburile programate în Cupa României nu pot renunţa la aceste jocuri şi nici nu pot disputa partide amicale în zilele în care au fost programate, sub sancţiunea eliminării lor din campionatul la care participă.

Tragerea la sorţi a avut loc la Casa Fotbalului din Bucureşti, în Sala ''Nicolae Dobrin'', şi a fost coordonată de Gabriel Bodescu, secretar adjunct al Federaţiei Române de Fotbal.

Programul meciurilor din optimile de finală:

FC Viitorul Constanţa 2 (III) - CFR 1907 Cluj
FC Braşov (II) - AFC Astra Giurgiu
SC Bacău (II) - ASA Târgu Mureş
FCM Baia Mare (II) - Steaua Bucureşti
ACS Poli Timişoara - FC Petrolul Ploieşti
CS Concordia Chiajna - CSMS Iaşi
FC Viitorul Constanţa - FC Botoşani
Pandurii Târgu Jiu - Dinamo Bucureşti

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: cupa romaniei optimi de finala