x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Daniel Isăilă: "Steaua e pe val, dar vrem să le tăiem elanul"

Daniel Isăilă: "Steaua e pe val, dar vrem să le tăiem elanul"

05 Aug 2010   •   00:00

Antrenorul lui FC Braşov, Daniel Isăilă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte toate cele trei puncte în meciul de sâmbătă cu Steaua, deşi bucureştenii sunt în mare formă după revenirea lui Victor Piţurcă la conducerea tehnică.

"Ştim ce ne aşteaptă, va fi un joc foarte dificil, Steaua se află pe val, dar noi vrem să o oprim, cel puţin o etapă. Victor Piţurcă a creat o întreagă emulaţie la Steaua, suporterii au venit lângă echipă în număr mare, băieţii joacă altceva, au alt elan. Nu ne temem însă, vom intra în teren cu gândul doar la cele trei puncte puse în joc şi sperăm să ne iasă un joc bun. Ne dorim foarte tare să nu lăsăm Steaua să defileze la Braşov, aşa cum de altfel nu vrem să lăsăm să defileze nici o altă echipă", a declarat Isăila.

"Steaua are un moral bun şi implicit şi forţa de a reveni dacă ia gol. Aşadar, noi sperăm ca dacă dăm gol şi e 1-0, să facem 2-0 repede şi apoi să ne vedem de joc şi să facem totul ca să rămânem în avantaj. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci şi sper să punem în practică ceea ce am făcut la antrenamente. Important este să nu îi lăsăm să îşi facă jocul de pase. Nu mă tem de nimic, am încredere în băieţi, nu mă tem de arbitraj şi nici măcar de faptul că Steaua îl are pe Tavi Abrudan, un fotbalist care ştie foarte bine jucătorii rămaşi la FC Braşov", a mai spus tehnicianul braşovenilor.

Partida FC Braşov - Steaua, din etapa a 3-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00.

×
Subiecte în articol: liga i