x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo a transferat un portar italian

Dinamo a transferat un portar italian

28 Iun 2019   •   12:25
Dinamo a transferat un portar italian

Portarul italian Riccardo Piscitelli, care a evoluat ultima oară la echipa de ligă secundă Carpi, a semnat un contract cu FC Dinamo şi se va alătura lotului antrenat de Eugen Neagoe în cantonamentul din Spania, prevăzut până în 4 iulie la Marbella Football Center, a anunţat vineri clubul bucureştean pe site-ul său oficial.

Piscitelli a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă şi va ajunge vineri seară, alături de mijlocaşul francez Kevin Bru, la "Barcelo Hotel" din Marbella.

Goalkeeper-ul italian, în vârstă de 25 ani, a jucat în cursul carierei sale la echipele Carrarese, Benevento şi Carpi, adunând 67 de meciuri în Serie B, Serie C şi Cupa Italiei. În Serie A, el a fost de două ori rezervă la Benevento, în urmă cu doi ani, în partidele cu Verona şi Sampdoria.

Riccardo Piscitelli are şapte selecţii la loturile naţionale de juniori ale Italiei: U21 (1), U20 (2), U19 (3) şi U18 (1). Portarul italian a avut 35 de apariţii între buturile formaţiei Milan Primavera.

FC Dinamo a anunţat, totodată, că portarul Vlad Muţiu şi fundaşul Laurenţiu Corbu, ambii accidentaţi, urmează să părăsească cantonamentul din Spania şi să revină în Capitală.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: dinamo