x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo l-a transferat pe atacantul angolez Alexander Christovao

Dinamo l-a transferat pe atacantul angolez Alexander Christovao

15 Feb 2019   •   16:33
Dinamo l-a transferat pe atacantul angolez Alexander Christovao

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti l-a transferat, vineri, pe atacantul angolez Alexander Christovao, a anunţat gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare pe site-ul său oficial.

"Transferul internaţionalului angolez Alexander Christovao la FC Dinamo Bucureşti a fost înregistrat astăzi la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF). Ultima oară la Zaglebie Sosnowiec, în prima ligă a campionatului polonez, atacantul Alexander Christovao are dublă cetăţenie, angolezo-olandeză, fiind format la juniorii clubului Groningen", se menţionează pe site-ul citat.

În vârstă de 25 de ani, Christovao a evoluat în prima ligă a campionatului olandez pentru Groningen (2012-2013) şi Cambuur (2013-2014), şi-a continuat cariera în Angola, la Recreativo Libolo (2014-2015) şi Aviacao (2016), a revenit în Europa la Javor Ivanjica (2016-2017), în prima ligă din Serbia, fiind transferat apoi în Polonia, în luna iulie a anului 2017, la Zaglebie Sosnowiec.

Christovao are 2 goluri marcate în 15 partide disputate la Zaglebie Sosnowiec, în prima parte a acestui sezon competiţional, în prima ligă din Polonia. El are 8 selecţii la echipa naţională a Angolei, pentru care a marcat două goluri.

Alexander Domingos Christovao a primit o suspendare de zece etape în campionatul Poloniei, în tricoul echipei Zaglebie Sosnowiec, din care a rămas cu opt meciuri. Tehnicianul Mircea Rednic anunţa în urmă cu o săptămână că aşteaptă să vadă dacă suspendarea îi va fi redusă pentru a-l putea folosi pe atacant în Liga I.
AGERPRES

×