x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Două noi transferuri la FCSB

Două noi transferuri la FCSB

05 Aug 2022   •   13:17
Două noi transferuri la FCSB
Sursa foto: FCSB

FCSB a anunțat oficial că a transferat doi jucători de la Farul Constanța pe Eduard Radaslăvescu (18 ani) și Radu Boboc (23 de ani).

"Ne dorim să jucăm în grupele cupelor europene, ne dorim să obţinem rezultate bune şi în campionat, ne dorim să câştigăm cât mai multe trofee. Acum e momentul potrivit pentru acest transfer, m-am maturizat, am strâns multe meciuri şi la naţionala de tineret, sunt foarte pregătit pentru această provocare" , a declarat Radu Boboc.

"Nu e o presiune pentru mine, vin de la un alt club unde aveam presiune. Am învăţat multe de la domnul Hagi şi cred că sunt pregătit pentru acest transfer. Domnul Hagi ne-a zis să venim aici cu încredere, cu tupeu, să avem curaj, să muncim în continuare, să continuăm să creştem în carieră şi să devenim cei mai buni" , a spus Eduard Radaslăvescu.

Radu Boboc în vârstă de 23 ani va purta tricoul cu numărul 22.

„Radu Boboc s-a născut la 24 aprilie 1999, în Craiova. Este format de Academia Gheorghe Hagi și a debutat în prima ligă pe 22 iulie 2018, într-o partidă cu FC Dunărea Călărași. A adunat selecții la toate categoriile de loturi și a făcut parte din lotul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2021”, a scris FCSB pe rețelele de socializare.

Eduard Radaslăvescu în vârstă de 18 ani a semnat un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane și va purta tricoul cu numărul 80.

„Eduard Radaslăvescu s-a născut la 30 iulie 2004, în Orșova. Este un produs 100% al Academiei Gheorghe Hagi și a debutat în prima ligă pe 17 octombrie 2021. Tânărul internațional a înscris primul său gol în primul eșalon al fotbalului românesc pe 9 aprilie 2022, într-o victorie a Farului pe terenul celor de la FC Argeș, scor 2-0”

×