x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ei bine, da, până şi pentru jurnaliştii argentinieni suntem ţigani!

Ei bine, da, până şi pentru jurnaliştii argentinieni suntem ţigani!

03 Mar 2014   •   19:50
Ei bine, da, până şi pentru jurnaliştii argentinieni suntem ţigani!

Presa sportivă din Argentina relatează, în versiunile online, despre sosirea jucătorilor antrenaţi de Alejandro Sabella la Bucureşti, unde vor susţine miercuri un meci amical cu reprezentativa României,

Mai întâi de toate, jurnaliştii de la clarin.ro se minunează de învălmăşeala creată de sosirea lui Messi la hotelul la care este cazat..."Dintr-o dată, o mulţime de camere au înconjurat maşina jandarmeriei. Sunt 12 camere în jurul lui Lionel Messi, care întră în hotel. Mai mulţi localnici se îngrămădesc să primească un autograf de la Messi..."

Probabil entuziasmat de rândurile pe care le-a scris, exact în următorul paragraf, Daniel Avellaneda, autorul articolului, să noteze că "primul care a sosit pe aceste meleaguri ţigăneşti a fost Sergio Romero".



După un astfel de calificativ, deşi pare că distinsul jurnalist argentinian are o spoială de cultură, neconfundând, încă, Bucureştiul cu Budapesta, parcă ar avea nevoie totuşi de o serie de lecturi suplimentare, de o amendă şi să musai să prezinte scuze, nouă, celor pe care i-a jignit!



×