x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Emeric Ienei: "Am vorbit cu Piţi, însă doar el decide"

Emeric Ienei: "Am vorbit cu Piţi, însă doar el decide"

07 Aug 2010   •   00:00

Fostul antrenor al Stelei şi omul pe care Victor Piţurcă îl dorea alături la conducerea clubului, Emeric Ienei, a confirmat şi el în această dimineaţă conflictul dintre tehnician şi patronul Gigi Becali. Ienei a precizat că situaţia tensionată a escaladat vineri seara.

"Ieri dimineaţă am fost la antrenament. Atmosfera era normală, ca înaintea oricărui meci. Piţi părea liniştit. Apoi, spre seară, s-a pornit totul, ca o furtună. Eu am vorbit cu el, însă doar Piţi decide. Ştiţi cum este, dacă îl sfătuiesc şi iese prost, eu sunt de vină", a declarat Ienei pentru site-ul stelisti.ro.

"Cât priveşte situaţia mea la Steaua, dacă mai sunt sau nu prezentat oficial, nu ştiu ce să vă spun. Aştept să văd ce se mai întâmplă", a mai spus Ienei.

În această dimineaţă, jucătorii Stelei au petrecut două ore a un club de biliard din Braşov pentru obişnuitele momente de destindere dinaintea unui meci. Fotbaliştilor nu li s-a comunicat nimic legat de absenţa tehnicianului. În schimb, la hotelul din Braşov unde este cazată delegaţia Stelei a ajuns deja patronul Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: liga i