x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB – Maccabi Tel Aviv, 1-1, în preliminariile Ligii Campionilor

FCSB – Maccabi Tel Aviv, 1-1, în preliminariile Ligii Campionilor

de Redacția Jurnalul    |    23 Iul 2024   •   22:49
FCSB – Maccabi Tel Aviv, 1-1, în preliminariile Ligii Campionilor
Sursa foto: FCSB

FCSB a remizat marți seara pe stadionul Steaua, în compania echipei israeliene Maccabi Tel Aviv, în returul dublei întâlniri din turul doi al fazei preliminariilor Ligii Campionilor. Oaspeții au preluat conducerea în minutul 76, iar campioana României a egalat patru minute mai târziu.

Jocul a avut valențe ofensive din primele minute, oaspeții trimițând primul șut spre poarta bucureștenilor, în minutul 8. FCSB a replicat prin Băluță, al cărui șut din minutul 16 a fost reținut de portarul israelienilor.

A urmat o serie de patru cartonașe galbene, din care primele trei pentru oaspeți.

Maccabi a pus capăt reprizei cu un șut peste poartă a lui Zahavi.

Băluță a dat primele semne ofensive ale campioanei României în repriza secundă, cu un nou șut reținut de portarul lui Maccabi.

Același Băluță trimite pe lângă poartă 15 minute mai târziu, nu înainte ca Miculescu să-și pună și el numele pe lista ratărilor, lovitura sa de cap fiind respinsă în corner.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 71, după o serie de greșeli în lanț în defensiva celor de la FCSB. Biton a marcat la doar 5 minute după ce a intrat pe teren, profitând de o minge respinsă în față de Târnovanu, după șutul lui Addo.

FCSB a reacționat prompt și după o lovitură liberă obținută de Miculescu, Joyskim Dawa a marcat cu capul din mijlocul careului, din centrarea lui Olaru (1-1, min. 76)

Gazdele au insistat în ofensivă în ultimul sfert de oră, dar nici cele 8 minute suplimentare de joc nu le-au adus golul victoriei, cu toate că Alexandru Musi a avut o șansă clară de a marca, după o centrare a aceluiași Olaru.

Returul se joacă peste o săptămână, pe teren neutru, la Budapesta.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fcsb Maccabi Tel Aviv Liga campionilor