x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Federația Română de Fotbal înființează un departament dedicat activității fotbalului feminin

Federația Română de Fotbal înființează un departament dedicat activității fotbalului feminin

22 Sep 2022   •   22:35
Federația Română de Fotbal înființează un departament dedicat activității fotbalului feminin

Federația Română de Fotbal se află în plin proces de înființare a unei unități dedicate exclusiv activității fotbalului feminin, anunță frf.ro, în cadrul căreia a scos la concurs două posturi.

În conformitate cu Strategia de Dezvoltare a Fotbalului Feminin, lansată în iunie 2021, pasul următor este dezvoltarea departamentului dedicat fotbalului feminin, prin creșterea numărului de specialiști din cadrul acestei echipe și formarea lor prin schimburi de experiență în țările cu fotbal feminin dezvoltat.

Această unitate va deveni un punct de reper care să lucreze îndeaproape cu Comisia FRF pentru Fotbal Feminin și să lărgească zona proiectelor ce urmează a fi supuse spre aprobare Comitetului Executiv FRF.

Totodată, FRF anunță două posturi disponibile în cadrul acestui departament, de coordonatori fotbal feminin, care se vor alătura noii echipe în dezvoltarea și promovarea acestui segment.

 

(sursa: Mediafax)

×