x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fiii ploii

Fiii ploii

06 Aug 2010   •   00:00

Universitate Cluj şi FC Vaslui rămân fără victorie în această ediţie de campionat după remiza de la Alba Iulia, din startul rundei a treia, într-un meci afectat serios de condiţiile atmosferice. Centralul Augustus Constantin s-a văzut nevoit să oprească pentru prima oară partida în minutul 10, când o vijelie iscată din senin risca să arunce  pe gazon panourile publicitare de la marginea terenului. Până la urmă, partida s-a oprit după alte 6 minute, din cauza ploii torenţiale, meciul fiind suspendat timp de 40 de minute.

La reluare, jucătorii s-au chinuit să răzbească prin bălţile care acopereau mare parte din teren, iar ocaziile s-au lăsat aşteptate mai bine de o oră. Gazdele au avut prima şansă, dar lovitura de cap a lui Delgado, după centrarea lui Boştină, a nimerit bara. Vasluienii au replicat aproape imediat, dar şutul lui Ghencev a trecut la o palmă de bara clujeană.

Oaspeţii au deschis până la urmă scorul prin Wesley, care a transformat un penalty obţinut de Pancu, dar bucuria moldovenilor a durat doar 5 minute, până când Cvirik a egalat. 1-1 şi Universitatea îşi trece în cont primul punct din acest campionat, în timp ce FC Vaslui, văzută de mulţi drept o candidată la titlu, are după trei etape doar două puncte, ambele obţinute în faţa unor nou-promovate.

"Dacă jucăm aşa, nu avem nici o şansă în cupele europene. Este un început de sezon la care sub nici o formă nu mă gândeam. Au fost trei meciuri în care am avut practic trei eşecuri. Nu mai am răbdare şi o să am o discutţe cu antrenorul. Unii jucători nu au nici o treabă. Doar mofturi şi cu nasul pe sus", a răbufnit, după meci, patronul Vasluiului, Adrian porumboiu, la GSP TV.

U Cluj - FC Vaslui 1-1
Au marcat: Cvirik 85 / Wesley 80-pen

U Cluj: Matache - Unguruşan, D. Munteanu, Cvirik, Beloşevici - Boştină, Delgado (81 Machado), Balde, V. Gheorghe  (90 Acosta) - Lemnaru, Niculescu. Antrenor: Marian Pană
FC Vaslui: Kuciak - Milanov, Papp, Gladstone, Rivas - Pavlovic - R. Costin (74 Pancu), Ghencev, L. Sănmărtean, Milisavljevic - Bodipo (75 Wesley). Antrenor: Juan Ramon Lopez Caro
Arbitru: Augustus Constantin

×
Subiecte în articol: liga i