x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fugari regăsiţi în „Groapă”

Fugari regăsiţi în „Groapă”

de Mihai Igirosanu    |    15 Mar 2011   •   20:40
Fugari regăsiţi în „Groapă”
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

156450-intact-imagesgazeta-sporturilorraed-krishan20101115142323026.jpgDupă ce săptămâna trecută l-a înre­gimentat pe Ştefan Bărboianu, Dinamo a reuşit luni seară şi transfe­rul celuilalt fugar de la Universitatea Craiova, Valerică Găman, care a semnat tot un contract până în vară, cu opţiune de prelungire pentru cinci ani. Ambii internaţionali de tineret fuseseră declaraţi liberi de contract în litigiul cu Universitatea Craiova de  Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF. Găman a ajuns în curtea lui Dinamo, deşi în aceste zile a fost foarte aproape să semneze cu echipa olandeză Vitesse Arnhem, fiind de două ori în Olanda pentru negocieri şi chiar pentru vizita medi­cală.

„Sunt fericit că am ales Dinamo! Mi-e dor de fotbal şi abia aştept să debutez în tricoul alb-roşu. Am trecut printr-o perioadă dificilă în ultimele luni, dar mă bucur că transferul la Dinamo a fost perfectat. Sunt optimist şi sunt convins că voi reuşi să fac performanţă la Dinamo, aşa cum au reuşit şi alţi jucători de la Craiova în ultimii ani. La Craiova nu am câştigat niciodată un trofeu. Sunt jucător profesionist şi am ales o echipă de tradiţie în fotbalul românesc, care îşi propune în fiecare an campionatul şi Cupa României. Sper din tot sufletul să câştig un trofeu cu Dinamo!”, a declarat Găman pentru site-ul oficial al clubului din „Ştefan cel Mare”.

Transferul a iscat o reacţie extrem de dură din partea patronului oltenilor, Adrian Mititelu, care a spus: „Eu le-am spus apropiaţilor mei de acum o lună că la Dinamo îi va duce Pi­ţurcă. Nu are oricine curaj să se în­cur­ce cu el. Nu oricine cumpără lucruri fu­rate. La vară va veni înapoi la Univer­sitatea Craiova. În câteva săp­tămâni se vor lămuri lucrurile. Acum, Găman i-a mai vândut puţin sufletul şi a ajuns sclav pe plantaţia familiei Piţurcă şi trebuie să culeagă bumba­cul la Dinamo în curte, că acolo are plantaţie familia Piţurcă. Piţurcă e neam de boier, are multe plantaţii şi trebuie să le culeagă sclavii lui”.

Andone a împlinit ieri 51 de ani
Antrenorul „câinilor”, Ioan Andone, care a împlinit ieri 51 de ani, a declarat că îşi doreşte foarte mult să obţină un trofeu cu Dinamo în acest sezon, informează site-ul oficial al grupării din şoseaua Ştefan cel Mare.  „Le mulţumesc tuturor supor­terilor dinamovişti pentru mesajele de felicitare! Îmi doresc enorm, la fel ca şi fanii noştri, să obţinem măcar un trofeu în acest sezon. Suntem mai aproape de Cupa României, dar vom lupta până la capăt pentru ambele obiective”, a declarat Andone. Cu Ioan Andone pe banca tehnică, Dinamo a câştigat un titlu de campioană, de trei ori Cupa României şi Supercupa României.

×
Subiecte în articol: fotbal intern