x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali anunţă transferurile lui Bourceanu şi Nikolici la Steaua

Gigi Becali anunţă transferurile lui Bourceanu şi Nikolici la Steaua

25 Iul 2011   •   12:06
Gigi Becali anunţă transferurile lui Bourceanu şi Nikolici la Steaua

Patronul Stelei a anuntat intr-o conferinta de presa organizata luni ca a ajuns la un acord cu Bourceanu si Nikolici, de la Poli Timisoara. Cel mai probabil, acestia se vor antrena sub comanda lui Roni Levi incepand de marti.

“In proportie de 99 la suta ne-am inteles, am discutat si cu jucatorii si cu Marian Iancu. Cred ca maine vor fi la antrenament', a declarat Gigi Becali.

Patronul din Ghencea si l-a dorit pe Bourceanu pentru ca “este jucatorul pe care cand il ai in teren, ai 12 jucatori. Lupta cat pentru doi jucatori. Bourceanu este jucatorul care ne-a lipsit noua, un fel de Mirel Radoi, Paraschiv si Lovin. Parerea mea e ca jucatorii astia au tinut Steaua in frunte. Jucatori agresivi, de lupta, pe care nu i-am avut in ultimii ani si am suferit'.

In ceea ce-l priveste pe muntenegreanul Stefan Nikolici, Becali crede ca “este jucatorul care in situatia in care nu putem juca , pe care tot am strigat-o si am urlat-o, poate fi atacantul de careu, varf impins. Probabil in viitor apropiat Steaua va domina jocul si are nevoie de un atacant puternic in fata'.

Cel mai probabil, cei doi fotbalisti care au evoluat sezonul trecut la Poli Timisoara vor semna contracte pe trei ani cu Steaua

×