x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ilie a debutat cu victorie

Ilie a debutat cu victorie

16 Aug 2010   •   00:00

În faţa a doar 5.000 de spectatori, Steaua a câştigat cu 2-1 meciul cu Victoria Brăneşti, oferindu-i trei puncte lui Ilie Dumitrescu la debut. Oaspeţii au început naiv, apărarea Brăneştiului fiind depăşită în numeroase rânduri în prima parte. Bucureştenii au înscris însă o singură dată, prin Bogdan Stancu, după o centrare a lui Latovlevici şi o recentrare a lui Nicoliţă. De partea cealaltă, Brăneştiul a ameninţat poarta adversă doar la şutul lui Popa de la 35 de metri, balonul trecând razant cu transversala.

Nevoit să intervină foarte puţin în prima repriză, centralul Sebastian Colţescu a ţinut morţiş să iasă în evidenţă la reluare. Mai întâi a dictat uşor penalty pentru Brăneşti la un contact între Geraldo Alves şi Prodan, din care Olariu a egalat. Apoi, peste nici zece minute, a acordat lovitură de pedeapsă pentru Steaua la un contact inexistent, motivând decizia cu o împingere a lui Kapetanos, nesesizată nici la reluările tv.

"Trebuia să avem vreo două penalty-uri, dar nu ştiu pe ăla din care a dat Stancu gol de ce l-a dat. Am avut henţ în careu. La Kapetanos a mai fost, a fost tras de tricou şi luat în braţe, ca la lupte, în prima repriză. Oricum, arbitrajul nu a influenţat rezultatul. Ilie a fost primit bine, ar fi fost şi mai frumos să fie şi galeria. Am controlat tot jocul, am avut faze multe de gol, am marcat de două ori. Suntem pe primul loc, la 5 puncte de CFR, de Rapid, de Timişoara", a spus după meci finanţatorul Stelei, Gigi Becali, la Sport.ro.

"Aşa cum am anticipat, am întâlnit o echipă bine organizată, cu o condiţie fizică foarte bună. Brăneştiul o să pună mari probleme multor echipe. Sunt fericit pentru victorie, a fost un meci de luptă, băieţii au fost extraordinari şi am reuşit 3 puncte foarte importante. Au fost momente bune de joc, dar a fost un moment de cădere la începutul reprizei a doua, încet trebuie să rezolvăm şi această problemă. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine şi dăruire. Au reuşit să treacă peste momentul greu, iar suporterii care au venit au fost admirabili", a spus şi Ilie Dumitrescu la conferinţa de presă de după meci.


Steaua - Victoria Brăneşti 2-1
Au marcat: B. Stancu 24, 67-pen / Olariu 56-pen

Steaua:
Tătăruşanu - Bonfim, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - D. Stoica, Răduţ (70 Bicfalvi) - Nicoliţă, B. Stancu, Cr. Tănase (88 Gardoş) - Kapetanos (79 Păcurar). Antrenor: Ilie Dumitrescu
Brăneşti:
Cernea - Maghici, S. Bar, Marincău, Ed. Nicola (79 Zuluf) - B. Oprea, D. Popa, Olariu, Nicoară - V. Simion (85 C. Coman), C. Prodan (63 Novac). Antrenor: Ilie Stan
Arbitru: Sebastian Colţescu

×
Subiecte în articol: liga i