x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ilie Dumitrescu: "Dacă e nevoie, vin la Bucureşti"

Ilie Dumitrescu: "Dacă e nevoie, vin la Bucureşti"

10 Aug 2010   •   00:00

Tehnicianul Ilie Dumitrescu a declarat, marţi, pentru agenţia Mediafax, că în acest moment se află la Constanţa, dar că va veni în Bucureşti ziua următoare dacă va fi nevoie de el. "Sunt la Constanţa acum, la turneul lui Hagi. Nu am semnat un contract cu Steaua. Mâine, dacă va fi nevoie să vin la Bucureşti, voi veni. Deocamdată, nu ştiu ce s-a mai discutat", a spus Ilie Dumitrescu.

În această după-amiază, Gigi Becali a declarat că viitorul antrenor al echipei din Ghencea este un stelist vechi: "Este un om pe care l-am sunat atunci când a plecat Victor Piţurcă şi mi-a spus că vine imediat. E un nume greu din fostele glorii ale Stelei. Are cu adevărat sânge roş-albastru, a crescut în Ghencea", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Ilie Dumitrescu este un produs al grupelor de copii şi juniori din Ghencea şi a jucat timp de 8 ani la clubul Steaua. A mai evoluat, ca jucător, la Sevilla, West Ham, Club America şi Atlante. Ca antrenor, Ilie a condus echipe ca Oţelul, FC Braşov, Apollon Limassol, AEK Atena, Akratitos sau PAOK. Ultima dată a fost antrenor la Panthrakikos, iar în prezent este colaborator la televiziunea Digi Sport.

×
Subiecte în articol: liga i