x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ioan Ovidiu Sabău – antrenorul etapei în Superligă

Ioan Ovidiu Sabău – antrenorul etapei în Superligă

de Redacția Jurnalul    |    03 Oct 2023   •   23:30
Ioan Ovidiu Sabău – antrenorul etapei în Superligă

Liga Profesionistă de Fotbal a prezintat la finalul rundei a 13-a cel mai bun unsprezece al etapei. Antrenor al acestei echipe a fost desemnat Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul lui U Cluj, care a remizat în deplasare cu FCSB.

Universitatea Craiova dă 3 jucători în echipa ideală, în timp ce CFR Cluj dă doi, la fel ca și Universitatea Cluj, care completează echipa, alături de tehnicianul ardelean.

Echipa ideală a etapei a 11-a:

Portar

Răzvan Sava (CFR 1907 Cluj) - A avut opt intervenţii pe durata partidei. A bifat un nou meci fără gol încasat.

Fundaşi

Christopher Braun (FC Rapid 1923) - Şi-a trecut în cont o pasă decisivă. Este titular incontestabil în echipa lui Cristiano Bergodi.
Bogdan Mitrea (Universitatea Cluj) - Pe lângă prestaţia din defensivă, experimentatul fundaş a marcat golul care le-a asigurat „şepcilor roşii" un punct.
Valerică Găman (FC Hermannstadt) - A înscris primul gol din acest sezon şi al 20-lea în 290 de meciuri jucate în principala competiţie internă.
Mario Camora (CFR 1907 Cluj) - Căpitanul feroviarilor clujeni a deschis scorul şi drumul CFR-ului spre al șaptelea succes din ediţia curentă.

Mijlocaşi

Alexandru Creţu (Universitatea Craiova) - Un nou joc bun făcut de mijlocaşul Universităţii. Şi-a trecut numele pe tabelă pentru a treia oară în campionatul curent.
Ariel Lopez (Oţelul Galaţi) - Din nou, mijlocaşul gălăţenilor s-a remarcat prin risipa mare de energie pe care o consumă la centrul terenului, zonă în care, de fiecare dată, recuperează multe baloane şi blochează construcţia adversă.
Dan Nistor (Universitatea Cluj) - Cu un gol şi un assist, a fost cel mai bun de pe teren în duelul pe care studenţii clujeni l-au disputat în faţa liderului.

Atacanţi

Constantin Budescu (Farul Constanţa) - A rămas jucătorul capabil să facă diferenţa. Contra celor de la Sepsi OSK, Budescu a marcat golul victoriei cu o execuţie de fineţe.
Jovan Markovic (Universitatea Craiova) - Introdus la pauză, a contribuit la succesul categoric reuşit de olteni cu un gol şi o pasă decisivă.
Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova) - A fost în mare formă! A marcat un gol şi a oferit două assist-uri, devenind şi cel mai bun pasator decisiv din ediţia curentă (șase pase de gol).

Antrenorul Etapei

Ioan Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj - FOTO) - Revenirea „Moţului" pe banca Universităţii Cluj a început să dea roade. Gruparea clujeană a fost la înălţime în confruntarea cu FCSB şi este prima echipă care pleacă neînvinsă de pe terenul roş-albaştrilor.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ioan ovidiu sabau superliga