x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lăcătuş, numit în pauza publicitară

Lăcătuş, numit în pauza publicitară

de Mihai Igirosanu    |    28 Sep 2010   •   00:00
Lăcătuş, numit în pauza publicitară
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

La câteva ore după eşecul suferit la Galaţi, "idiotul" de Gigi Becali a mai izbutit o premieră tristă pentru cel mai galonat club din fotbalul românesc. A "reuşit" să numească al patrulea antrenor din acest început de sezon, pe Marius Lăcătuş, într-o pauză publicitară a unui talk-show de la GSP TV.

Asta după ce în prima parte a intervenţiei telefonice tocmai îi mărturisise moderatorului Radu Naum că "nu mă mai grăbesc să numesc antrenorul, o să negociez mai mult, să analizez".

În pauză, Becali a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Lăcătuş (foto). În câteva minute s-a înţeles cu acesta, pentru ca apoi să intre din nou în direct şi să anunţe: "Marius Lăcătuş e noul antrenor al Stelei! Am discutat cinci minute şi l-am convins! Eu nu mă bag la echipă până la finalul campionatului. Am negociat şi ne-am înţeles până la finalul campionatului".

Lăcătuş, care era aşteptat să revină aseară în ţară din Spania, fără familie, va conduce antrenamentul de astăzi. "I-am spus că sper să nu fiu mantaua de vreme rea şi după două-trei etape să plec. Vom trage linie la finalul campionatului şi dacă sunt rezultate vom continua", a declarat Lăcătuş.


BECALI: "EDI RĂMÂNE ÎN STAFF"

Ca o confirmare că Gigi Becali decide totul în Ghencea, inclusiv componenţa staff-ului tehnic, latifundiarul a anunţat că Edi Iordănescu va rămâne pe banca Stelei. "Edi şi preparatorul fizic Michele Bon rămân. Am de­venit prea prieten cu Puiu Iordănescu ca să-l dau afară pe Edi. Marius m-a rugat să-l aducă şi pe naşul lui, Ion Naghi", a spus Becali. Pe lângă mişcările caraghioase la nivelul băncii tehnice, Gigi Becali are de gând să scape cât mai repede şi de câţiva jucători. Creditorul din Ghencea s-a exprimat în privinţa unora dintre fotbalişti, Janos Szekely urmând a fi trimis la echipa a doua dacă nu acceptă diminuarea salariului. Pe lista neagră mai sunt Octavian Abrudan, Marius Onofraş, Novak Martinovici, Ricardo Gomes şi, surprinzător, după meciul de la Galaţi, şi fundaşul stânga Iasmin Latovlevici, pe care îl lăudase mai mereu. "Iancu m-a păcălit şi cu ăsta...", a spus Becali.

×
Subiecte în articol: liga 1