x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mandorlini e relaxat

Mandorlini e relaxat

de Dragos Stoica    |    19 Aug 2010   •   00:00
Mandorlini e relaxat
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Ameninţat voalat cu rezilierea contractului după startul ratat pe care l-a înregistrat campioana CFR Cluj în această vară, antrenorul italian Andrea Mandorlini a declarat ieri că nu se simte vizat de criticile lui Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan.

"Înainte de meciul cu Astra spuneam că mi-aş dori să obţinem nouă puncte în trei partide, dar nu am reuşit. Partida cu ploieştenii a fost una pe care o câştigi în nouă cazuri din zece, putea fi 3-1, 4-1, dar din păcate nu a fost aşa. S-au făcut multe erori. Nimeni nu se aştepta să pierdem atâtea puncte în primele etape. Nu simt nici o presiune. Nu mă gândesc că nu voi prinde Liga Campionilor, acum mă gândesc doar la meciul cu Sportul. Chiar i-am spus preşedintelui Iuliu Mureşan că în cariera mea am mai pregătit echipe care au avut un început greu, dar apoi am reuşit să le remontez pe parcurs.

Acum contează meciul cu Sportul, care este o echipă frumoasă, nouă pentru mine. Ca o glumă, aş spune că i-am întâlnit în 1984, pe când jucam la Inter, şi îi cunosc de atunci", a mai spus tehnicianul italian. În ceea ce-l priveşte pe antrenorul Sportului Studenţesc, fostul internaţional Tibor Selymes, acesta crede că trupa din Regie ar putea da lovitura în meciul care va avea loc la Cluj, astăzi, de la ora 18:00: "Dacă suntem deştepţi, am putea câştiga puncte. Ceva nu merge la CFR Cluj, e clar. Sper să nu se schimbe situaţia asta înainte de meciul cu noi. Sunt convins că putem scoate un rezultat pozitiv, deoarece avem o echipă bună. Am dat multe goluri în acest debut de campionat, dar am şi primit foarte multe". Selymes i-a prezentat miercuri pe fundaşul Florin Maxim şi pe mijlocaşul Bogdan Pătraşcu, care, reveniţi la Sportul după câţiva ani, ar putea fi titulari chiar împotriva lui CFR Cluj.

×
Subiecte în articol: liga i