x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mihai Pintilii declarat antrenorul etapei după victoria lui FCSB cu CFR Cluj

Mihai Pintilii declarat antrenorul etapei după victoria lui FCSB cu CFR Cluj

de Redacția Jurnalul    |    07 Feb 2023   •   18:00
Mihai Pintilii declarat antrenorul etapei după victoria lui FCSB cu CFR Cluj

Tehnicianul Mihai Pintilii a fost declarat antrenorul etapei a 24-a de către Liga Profesionistă de Fotbal, după ce FCSB a învins CFR Cluj cu 1-0, în derby-ul jucat duminică în Gruia. FCSB mai dă încă doi jucători în echipa ideală e rundei.

Tot câte doi jucători au prin sechipa ideală și de la Rapid, Farul Constanța, FC Botoșani și U Craiova 1948.

Echipa ideală a etapei a 24-a:

Portar
Ștefan Târnoveanu (FCSB / 22 de ani) - A închis excelent poarta, contribuind din plin la succesul roş-albaştrilor.

Fundaşi
Răzvan Onea (Rapid / 24 de ani) - A dominat flancul drept. Şi-a trecut în cont prima pasă de gol din acest sezon.
Ionuţ Larie (Farul / 36 de ani) - Căpitanul dobrogenilor a marcat din penalty, golul său dovendindu-se a fi decisiv în revenirea Farului pe prima poziţie.
Alin Şeroni (FC Botoşani / 35 de ani) - Veteranul moldovenilor trece printr-o perioadă foarte bună. Cu el în teren, botoşănenii au bifat al treilea meci la rând fără gol încasat.
Andrei Borza (Farul / 17 ani) - Evoluţia bună din runda precedentă l-a convins pe Gheorghe Hagi să-l titularizeze. Din nou, tânărul fundaş de bandă s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.

Mijlocaş
Malcom Edjouma (FCSB / 26 de ani) - A fost jucătorul cu cel mai mare index InStat din ultima rundă - 279. A marcat pentru a 10-a oară în 58 de meciuri disputate în Superliga României.
Dragoş Albu (FC U Craiova 1948 / 21 de ani) - A făcut cel mai bun meci în principala competiţie internă. A marcat un gol, primul în Superliga României, şi a oferit două assist-uri.
Yassine Bahassa (FC U Craiova 1948 / 30 de ani) - A făcut spectacol pe teren! A pus presiune pe adversari, a marcat un gol şi a pasat de două ori decisiv.

Atacanţi
Cristian Neguţ (Chindia / 27 de ani) - A contribuit la succesul târgoviştenilor cu un gol şi o pasă decisivă.
Marko Dugandžić (Rapid / 28 de ani - FOTO) - O nouă prestaţie spectaculoasă pentru vârful Rapidului, care a reuşit a doua triplă din stagiunea în curs.
Sebastisan Mailat (FC Botoşani / 25 de ani) - Continuă prestaţiile formidabile din ediţia curentă. Graţie dublei din ultima rundă, acesta a ajuns la 10 reuşite în campionatul actual.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mihai pintilii fcsb