x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Partida Rapid - FCSB. Sunt așteptați circa 48.000 de spectatori

Partida Rapid - FCSB. Sunt așteptați circa 48.000 de spectatori

de Redacția Jurnalul    |    09 Mar 2024   •   15:20
Partida Rapid - FCSB. Sunt așteptați circa 48.000 de spectatori
Sursa foto: Hepta

Fanii Rapidului anunță că așteaptă peste 48.000 de oameni la meciul de sâmbătă Rapid - FCSB: „Ne pregătim de istorie”.

 Aflată la 12 puncte în spatele liderului FCSB, Rapid speră să reducă distanța în ultima etapă din sezonul regulat.

Va fi cea de-a 11-a partidă cu peste 40.000 de fani la meciurile din Liga 1 disputate în ultimii 12 ani și jumătate, de când s-a deschis Arena Națională.

Rapid - FCSB are loc sâmbătă, de la 20.00, pe Arena Națională din Capitală.

Jandarmeria Capitalei a anunțat că va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 17.00, doar pe baza biletelor sau invitațiilor, alături de un document de identitate.

Accesul suporterilor echipei FC Rapid București în complexul sportiv se va face prin bd. Pierre de Coubertin și str. Maior Ion Coravu, pentru Tribuna I, Tribuna II și Peluza I Nord, în timp ce accesul suporterilor echipei FCSB se va face prin bd. Basarabia, pentru Peluza II Sud.

Suporterii oaspeți pot folosi ca loc de adunare zona Pieței Hurmuzachi, începând cu ora 17.00, de unde se va face deplasarea în corteo către stadion sub protecția forțelor de ordine.

Organizatorul evenimentului sportiv informează că accesul auto în parcarea supraterană D se va face din str. Sergent Șerbănică Vasile, printr-un culoar securizat de panouri metalice, cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de acesta. De asemenea, organizatorul recomandă ca accesul în parcarea mai sus menționată să se facă până cel târziu la ora 19.00, urmând ca, la final, să se folosească aceeași ieșire.

Suporterii oaspeți sunt sfătuiți să nu poarte și să nu afișeze însemne ale echipei FCSB în alte zone ale stadionului, decât cea din Peluza II Sud care este special destinată acestora.

Societatea de Transport București și Metrorex au informat că programul de circulație al tuturor liniilor de transport în comun și al trenurilor de metrou, care defluiesc din zona stadionului, va fi unul normal.

17 suporteri gazdă și 21 de suporteri oaspeți se află sub interdicția participării la meciurile de fotbal.

×
Subiecte în articol: meci rapid fcsb