x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid București strânge lupta la vârf în Superligă, după o victorie în deplasare cu FCSB

Rapid București strânge lupta la vârf în Superligă, după o victorie în deplasare cu FCSB

de Redacția Jurnalul    |    05 Noi 2023   •   22:51
Rapid București strânge lupta la vârf în Superligă, după o victorie în deplasare cu FCSB
Sursa foto: FCSB

Rapid București a câștigat duminică seara derby-ul etapei a 15-a din Superligă, învingând liderul FCSB, pe Arena Națională, scor 1-2 (0-2). FCSB rămâne pe prima poziție în clasament, dar poate fi depășită luni de CFR Cluj.

După 39 de minute de joc echilibrat, cu câte o ocazie importantă la fiecare poartă, francezul Jayson Papeau a deschis scorul pentru giuleșteni, după o excelentă acțiune personală.

Oaspeții au intrat la vestiare după ce și-au dublat avantajul, în minutele suplimentare de joc, Iacob șutând din voleu, sub bară, după centrarea din corner a lui Borja Valle.

Tot după o lovitură de la colțul terenului, executată de Radunovic, Dawa a redus din deficit, în minutul 66, cu o lovitură de cap din 6 metri.

FCSB a marcat din nou în minutul 87, dar golul lui Șut a fost anulat pentru un offside la o fază anterioară.

Rapid se apropie la două puncte de FCSB, cu 29 de puncte, pe locul 3 și dă ocazia lui CFR Cluj să treacă în fruntea clasamentului, dacă se impune luni în confruntarea din deplasare cu FC Hermannstadt.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rapid bucuresti fcsb