x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid, în Europa.

Rapid, în Europa.

de Mihai Igirosanu    |    15 Mai 2011   •   21:00
Rapid, în Europa.

Dupa trei ani de asteptare suferinda, trupa pregatita temporar de Marian Rada si-a indeplinit visul. Va evolua din nou in cupele europene, mai exact in Europa League. Herea si Sorin Frunza au marcat golurile prin care Rapid a obtinut victoria decisiva, la Medias, contra Universitatii Cluj, iar giulestenii pot sa zambeasca din nou: "Ma bucur ca baietii au luptat pentru aceasta calificare in Europa. Asa avem ocazia sa facem un spectacol de gala, acasa, la ultimul meci, cu FC Brasov.

Cei de la Universitatea Cluj nu se poate spune ca ne-au surprins cu ceva, poate doar cu faptul ca nu au jucat cu un varf veritabil. Noi am incercat sa jucam cu mingi la firul ierbii, de aceea i-am folosit pe Herea si Frunza in fata, doi jucatori foarte rapizi. Se poate vorbi si despre sansa, dar, nu-i asa, in fotbal ai nevoie si de noroc. Si noi am avut cateva contraatacuri din care, daca le gandeam mai bine, puteam face 3-0", a declarat antrenorul bucurestenilor, Marian Rada. Acesta nu-si face iluzii ca va ramane si din vara pe banca Rapidului. "Cu siguranta, raman in cadrul clubului, undeva pe langa prima echipa", a completat Rada. La randul sau, extrem de fericit, actionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a spus: "Il felicit pe Sumudica! Aceasta calificare in Europa League este si meritul lui. Ma simt foarte fericit!".

In replica, antrenorul clujenilor, Ionut Badea, era nemultumit: "Am pierdut un meci care trebuia sa se termine macar egal! Au fost doua reprize total diferite. Prima dictata de cele doua goluri marcate de ei, dar in cea de-a doua am dominat autoritar jocul. Numai noi am fost pe teren! Ramanem cu dezamagirea infrangerii si a unui sfarsit de partida jenant din partea adversarului".

×
Subiecte în articol: fotbal intern