x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapidiștii spun că ei valorează peste 406.000 de euro

Rapidiștii spun că ei valorează peste 406.000 de euro

20 Sep 2017   •   07:43
Rapidiștii spun că ei valorează peste 406.000 de euro

Adunarea creditorilor clubului SC FC Rapid SA, care a intrat în faliment în vara anului trecut, a respins evaluarea făcută brandului clubului giuleştean în vederea licitaţiei. Evaluatorii au stabilit că brandul Rapid ar valora 406.000 de euro, o sumă considerată prea mică de către creditori. Astfel, licitaţia care trebuia să aibă loc luna viitoare se amână până la o nouă evaluare.

Evaluarea a fost contestată, în principal, de creditorul majoritar Azuga Waters, care aparţine familiei ultimului finanţator al clubului, Valerii Moraru. Creditorul a considerat suma insuficientă, solicitând ca procedura să fie reluată de la zero de către lichidatorul judiciar Mihai Florea.

În prezent, marca Rapid este închiriată pentru un an de către echipa Academia Rapid, care evoluează în Liga a IV-a. Academia Rapid plăteşte 5.000 de euro pe lună pentru a folosi marca, fiind şi prima entitate care şi-a manifestat intenţia de a cumpăra brandul la licitaţie. Academia Rapid este sprijinită de către Primăria Sectorului 1 din Bucureşti.

×
Subiecte în articol: FC Rapid SA rapid