x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rony Levy, la ultimele apariţii

Rony Levy, la ultimele apariţii

de Mihai Igirosanu    |    18 Aug 2010   •   00:00
Rony Levy,  la ultimele apariţii
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Unirea Urziceni este tot mai aproape de dezintegrare. Patronul Dumitru Bucşaru este decis să vândă aproape toţi jucătorii, antrenorul Rony Levy (foto) a ameninţat că pleacă după după meciul retur cu Hajduk Split, iar jucătorii sunt iritaţi la maximum de faptul că încă nu au găsit pe carduri nimic din restanţele contractuale.

Conform unor surse apropiate clubului ialomiţean, ieri a avut loc un schimb dur de replici între patronul Dumitru Bucşaru şi antrenorul Rony Levy, israelianul cerând să-şi primească drepturile financiare până miercurea viitoare şi reproşând că jucătorii nu au primit nici un leu, deşi li s-a comunicat că vinerea trecută le fuseseră alimentate conturile. De asemenea, Levy l-a anunţat pe patron că va mai conduce echipa doar mâine seară, la Split, din play-off-ul Europa League şi la retur, şi în următoarea etapă din Liga 1 luni, la Braşov. Is­rae­lia­nul e decis să dea curs ofer­tei concrete primite de la campioana Croa­ţiei, Dinamo Zagreb, rămasă fără antrenor după eliminarea din tu­rul 3 preliminar al Ligii Campio­ni­lor.

Tot ieri, într-un local aflat în apropierea sediului Unirii, a avut loc o întâlnire între Dumitru Bucşaru, căpitanul George Galamaz şi finanţatorul Stelei, Gigi Becali, transferul jucătorului în Ghencea fiind, din câte se pare, o chestiune de ore. Mai mult, preşedintele Astrei Ploieşti, Petre Buduru, s-a aflat ieri la Bucureşti, făcând o ofertă pentru patru jucători ai Unirii: Bilaşco, Galamaz, Marinescu şi Ricardo. Pro­punerea vine după ce săptămâna trecută Dumitru Bucşaru a negociat cu patronul ploieştenilor, Ioan Niculae, acesta din urmă dorind să cumpere, la pachet, majoritatea jucătorilor Unirii Urziceni. În cele din urmă se pare că discuţiile s-au împotmolit, iar Astra a revenit ieri doar cu o ofertă pentru cei patru.

×
Subiecte în articol: liga i