x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Schimbări la FC Bihor. Noi jucători și un alt asistent al directorului tehnic

Schimbări la FC Bihor. Noi jucători și un alt asistent al directorului tehnic

de Redacția Jurnalul    |    08 Iul 2024   •   23:30
Schimbări la FC Bihor. Noi jucători și un alt asistent al directorului tehnic

FC Bihor face mutări importante în această vară. Clubul a anunțat trei noutăți: fostul campion al României, Cristian Oros, a devenit asistentul directorului tehnic, portarul argentinian Rodrigo Garcia Accinelli a semnat cu clubul, iar fundașul central de 23 de ani Deniz Giafer este și el transferat.

Cristian Oros, care are avut o carieră apreciabilă ca jucător, a devenit acum asistent al directorului tehnic al clubului.

Născut la 15 august 1984, la Sighetu Marmaţiei, Cristian Oros şi-a început activitatea ca jucător la seniori la Olimpia Satu Mare, de unde a venit la FC Bihor în 2006. Apoi, în cariera sa a mai trecut pe la echipele FC Braşov, Rapid Bucureşti, Hoverla Uzhhorod (Ucraina), Astra Giurgiu, Sepsi OSK, Luceafărul Oradea, Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Lotus Băile Felix şi ultima dată la Crişul Sântandrei, în sezonul trecut.

În sezonul 2015-2016, Cristian Oros a devenit campion al României cu Astra Giurgiu, echipă cu care a câştigat şi Supercupa României în 2016.

De asemenea, el are şi un meci la echipa naţională, în 2011, într-un amical contra Paraguayului.

Clubul bihorean anunță că şi-a asigurat serviciile portarului Rodrìgo Garcìa Accinelli. Înalt de 1,86 m, Rodrigo Garcia vine la FC Bihor după ce a evoluat ultima dată în prima ligă din Bulgaria, la Beroe Stara Zagora, şi unde a apărat în 21 de partide în sezonul precedent.

Astfel, Rodrìgo Garcìa Accinelli a mai lucrat cu actualul director tehnic al echipei FC Bihor, Gustavo Aragolaza, în campionatul din Bulgaria.

În cariera lui, Rodrìgo Garcìa Accinelli a mai apărat poarta unor echipe italiene cum ar fi Orrolese, San Marco, ASD Gallico şi Comiso Calcio, dar şi a formaţiei engleze Buxton.

În plus, un nou tânăr jucător a semnat cu F.C. Bihor Oradea. Este vorba despre fundaşul central Deniz Giafer.

Născut la 11 mai 2001 la Constanţa, Deniz Giafer a fost jucătorul lui Dinamo Bucureşti, echipa la care a evoluat atât în prima ligă cât şi în eşalonul secund. În partea a doua a sezonului trecut el a fost însă împrumutat la CS Tunari, echipa cu care a evoluat în eşalonul secund.

Înalt de 1,84 m, Deniz Giafer a fost şi internaţional de juniori, făcând parte din loturile naţionale de U16 şi U20.

Deniz Giafer a semnat cu FC Bihor un contract valabil trei sezoane.

×