x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Şeful LPF: "Piţurcă trebuie schimbat!" Ce antrenor propune Gino Iorgulescu la cârma naţionalei

Şeful LPF: "Piţurcă trebuie schimbat!" Ce antrenor propune Gino Iorgulescu la cârma naţionalei

26 Feb 2014   •   13:48
Şeful LPF: "Piţurcă trebuie schimbat!" Ce antrenor propune Gino Iorgulescu la cârma naţionalei

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, în care a vorbit despre situaţia echipei naţionale a României, că este unul dintre cei care susţin înlăturarea lui Victor Piţurcă de la cârma tricolorilor, relatează digi24.ro. Potrivit şefului Ligii, una dintre soluţiile pentru banca tehnică a naţionalei, în cazul înlăturării actualului selecţioner, este Cosmin Olăroiu.

"Toată lumea spunea că Piţurcă trebuie schimbat, eu am spus-o în Comitetul Executiv și-mi mențin părerea, trebuie schimbat. Nu știu dacă găsim un alt antrenor, pentru că cei îndreptățiți să vină la echipa națională au contracte pe bani mulți și nu știu dacă se pot rezilia. Eu spun că orice contract trebuie făcut la obiectiv. A ajuns la baraj, nu s-a calificat, să dăm șansă altcuiva. Nu spun că le știu pe toate, sau că am cea mai bună soluție. Vedem ce se întâmplă la alegerile de pe 5 martie. Eu zic că a avut șansă, nu s-a calificat. Nu am vorbit cu Cosmin Olăroiu nici nu vreau să fac această discuție. Dacă se va pune problema schimbării lui Pițurcă, poate fac această discuție”, a declarat Gino Iorgulescu, într-o conferinţă de presă.

×