x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sepsi OSK a pierdut primul amical al verii, cu Ferencvaros TC

Sepsi OSK a pierdut primul amical al verii, cu Ferencvaros TC

de Redacția Jurnalul    |    21 Iun 2023   •   22:30
Sepsi OSK a pierdut primul amical al verii, cu Ferencvaros TC
Sursa foto: Sepsi OSK

Câștigătoarea Cupei României la fotbal masculin, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, a disputat miercuri primul meci amical al intersezonului, la o săptămână după ce au reluat pregătirile. Covăsneni au întâlnit în deplasare pe maghiarii de la Ferencvaros TC.

Meciul s-a încheiat cu victoria cu 1-0 a gazdelor, golul acestora fiind marcat în repriza a doua de argentinianul Carlos Auzqui, în minutul 79, la10 minute după ce a intrat pe teren.

Sepsi OSK a început meciul cu Niczuly, Ispas, Tamás, Ninaj, Oteliță, Păun, Rodríguez, Varga, Matei, Aganovic, Safranko. Au mai jucat Moldovan, Ciobotariu, Bălaşa, Oroian, Ştefănescu, Kallaku, Ion, Rondon și Rența.

„Băieții s-au mișcat bine” a spus antrenorul Liviu Ciobotariu, care a explicat că a folosit două sisteme de joc, 4-2-3-1 și 3-4-3. „Am făcut unele greșeli ce pot fi remediate. A fost un meci de verificare bun pentru noi, având în vedere că am avut o săptămână încărcată, cu două antrenamente pe zi, din care unul fizic. Ne pregătim de meciul de Supercupă, de pe 8 iulie, atunci când trebuie să fim într-o formă foarte bună”, a mai spus Ciobotariu.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Sepsi OSK Ferencvaros TC