x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sepsi OSK Sfântu Gheorghe rămâne neînvinsă în Liga 1 și e lideră de conjunctură

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe rămâne neînvinsă în Liga 1 și e lideră de conjunctură

de Redacția Jurnalul    |    21 Iul 2023   •   21:03
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe rămâne neînvinsă în Liga 1 și e lideră de conjunctură
Sursa foto: Hepta

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins vineri seara pe U Craiova 1948 pe teren propriu, cu 1-0, sub privirile premierului Ungariei, Viktor Orban, care a fost prezent în tribune. Golul victoriei a fost marcat de Rondon, pe finalul unui meci în care ambele echipe au avut câte un eliminat.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe este lider de conjunctură în Superligă, după ce a câștigat primul meci al celei de a doua etape, o partidă marcată de un moment tragicomic, în care ambulanța care trebuia să îl scoată de pe teren pe Jonathan Rodriguez a avut probleme cu targa mobilă, ambulanțierii nereușind să o rabateze, pentru a o urca în mașină.

Prima repriză a partidei de la Sfântu Gheorghe nu a consemnat niciun șut pe cadrul porții, singurul eveniment important al mitanului fiind cel al cărei protagoniști au fost ambulanțierii, după ce Mascarenhas a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Repriza secundă a fost ceva mai animată, cu 4 șuturi pe poartă din partea gazdelor, dar și cu o eliminare, în minutul 74, a lui Cosmin Matei, după un fault dur asupra Paramatti.

Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 89 al partidei, când Adnan Aganovici a centrat din corner, iar veteranul Mario Rondon a marcat cu o lovitură de cap.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Sepsi OSK Superliga