x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Site-ul lui Manchester City anunţă transferul lui Pantilimon

Site-ul lui Manchester City anunţă transferul lui Pantilimon

05 Aug 2011   •   13:39
Site-ul lui Manchester City anunţă transferul lui Pantilimon

Portarul nationalei Romaniei si al lui Poli Timisoara, Costel Pantilimon a semnat un contract cu Manchester City, locul trei in ultima editie din Premier League. Anuntul a aparut pe site-ul oficial al clubului, fara sa fie precizata durata intelegerii.

“Portarul de 24 de ani se alatura echipei de la Poli Timisoara si va fi rezerva lui Joe Hart ca urmare a plecarii lui Shay Given la Aston Villa. Pantilimon a jucat de doua ori impotriva in sezonul trecut. Dupa ce si-a reprezentat echipa nationala la toate categoriile de varsta, Pantilimon a debutat la prima reprezentativa in 2008 si a atras interesul unor echipe ca Arsenal Londra si Internazionale Milano, inainte de a semna cu City. Ii dorim lui Costel un calduros in club', a scris site-ul oficial al celor de la Manchester City.

Pe de alta parte, italienii de la Gazzetta dello Sport au anuntat ca portarul roman va fi transferat la Udinese: “La Udinese vine portarul roman Pantilimon, 2,03 m, cel mai inalt din prima liga romana. Vine de la Timisoara, de la Manchester City, s-au platit pentru el doua milioane de euro plus bonusuri'.

Daca va evolua in Albion, totusi, Pantilimon va fi cel de-al doilea roman care va juca in Premier League, alaturi de Gabi Tamas, fundasul lui West Bromwich Albion.

×