x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Superliga: FCSB întâlnește Universitatea Craiova în derbiul play-off-ului

Superliga: FCSB întâlnește Universitatea Craiova în derbiul play-off-ului

de Redacția Jurnalul    |    07 Apr 2024   •   14:20
Superliga: FCSB întâlnește Universitatea Craiova în derbiul play-off-ului
Sursa foto: Hepta

FCSB întâlnește Universitatea Craiova în derbiul play-off-ului Superligii de fotbal. O victorie a bucureștenilor ar clarifica în mare parte calculele privind vârful clasamentului. Partida a fost programată la ora 20.30 pe Arena Națională.

 FCSB-Universitatea Craiova este ultimul meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii. Ambele echipe au obținut câte două victorii în startul turneului care va decide campioana și echipele calificate în cupele europene.

Tot duminică se vor întâlni FC Hermannstadt și U Cluj. Partida din play-out va începe la ora 14.30.

Sâmbătă, CFR Cluj a zdrobit echipa Rapid București în Giulești. A fost 4-1 pentru oaspeții care încă mai speră la titlu. Rapid, însă, a rămas la 10 puncte în urma FCSB, iar distanța s-ar putea mări duminică.

Sâmbătă s-a desfășurat și meciul din play-out dintre Petrolul Ploiești și FC Voluntari. Ilfovenii s-au impus la fel de clar, în deplasare, cu 4 la 0.

Alte două partide din Superliga de fotbal s-au desfășurat vineri. Sepsi Sf. Gheorghe și Farul Constanța au terminat la egalitate, scor 1-1, într-o partidă din play-off-ul competiției. În play-out, UTA Arad a trecut pe teren propriu de FC Botoșani, scor 1-0.

Mediafax

×
Subiecte în articol: fcsb universitatea craiova superliga derby