x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Talciocul Unirea: trei jucători daţi Stelei, alţi trei Astrei!

Talciocul Unirea: trei jucători daţi Stelei, alţi trei Astrei!

de Marius Mihalcea    |    24 Aug 2010   •   00:00
Talciocul Unirea: trei jucători daţi Stelei, alţi trei Astrei!
Sursa foto: /Intact Images

Punctul obţinut luni seară de Unirea Urziceni pe terenul lui FC Braşov, scor 1-1, şi faptul că ialomiţenii au reuşit să înscrie în premieră în acest campionat nu l-au determinat pe Dumitru Bucşaru să revină la sentimente mai bune faţă de gruparea pe care o patronează.

Astfel că procesul de lichidare a echipei care a luat un titlu de campioană a României şi a făcut istorie în grupele Ligii Campionilor a continuat ieri în forţă, iar George Galamaz, Marius Bilaşco şi Pablo Brandan nu mai au mult până să devină jucătorii Stelei. "Eu nu ştiu nimic de nici o înţelegere, dar e adevărat că îmi plac aceşti jucători şi că mi-ar plăcea să îi am sub comandă", a spus antrenorul "roş-albaştrilor", Ilie Dumitrescu. Jucătorii care vor ajunge în Ghencea nu sunt însă singurii de care se desparte Unirea, Iulian Apostol, Raul Rusescu şi Sorin Frunză urmând să semneze la rândul lor cu Astra Ploieşti, potrivit site-ului oficial al formaţiei prahovene.

În aceste condiţii, returul cu Hajduk Split de mâine din play-off-ul Europa League ar putea fi ultimul în care cei şase jucători amintiţi vor mai îmbrăca tricoul echipei din Bărăgan. Altfel, cum instalarea lui Petre Grigoraş pe postul de antrenor principal al Unirii se amână, la partida cu Hajduk ialomiţenii vor fi conduşi de pe bancă de Eugen Nae, cel care a preluat prerogativele echipei după plecarea lui Ronny Levy. "E bine că nu am pierdut la Braşov. Este un start nou, am început să şi marcăm şi sper ca de acum înainte să şi putem urca în clasament", a declarat Nae la finalul meciului cu FC Braşov.

×
Subiecte în articol: liga i