x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Tot în prelungiri!

Tot în prelungiri!

de Dragos Stoica    |    17 Aug 2010   •   00:00
Tot în prelungiri!
Sursa foto: Darius Mitrache/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Adrian Mititelu ar face bine să aducă un preot la echipă. Altfel nu se poate explica faptul că jucătorii Universităţii Craiova au pierdut din nou trei puncte uriaşe în minutele de prelungire, aşa cum campionatul trecut s-a întâmplat de şase ori.

După exilul de opt luni din Bănie, "alb-albaştrii" păreau în grafic, conducând în minutul 90 cu 1-0, graţie golului marcat de Alex Piţurcă în urma unei gafe uriaşe a lui Luchin. La ultima fază a meciului însă, Ianis Zicu a trimis fabulos, mingea lovind mai întâi bara din dreapta lui Lung, al cărui plonjon disperat n-a putut opri balonul să intre în plasă. "Parcă suntem blestemaţi, noi primim mereu gol la ultima fază a jocului, de înscris nu-mi aduc aminte s-o fi făcut vreodată. Am sperat că vom câştiga cele trei puncte, însă nu a fost să fie. Cred că Timişoara este cea mai norocoasă echipă din România, iar noi cea mai ghinionistă. Consider însă că rezultatul este echitabil", a spus după meci Adrian Mititelu.

De partea cealaltă, preşedintele demisionar al bănăţenilor, Gheorghe Chivorchian, a declarat că echipa sa e deja cu gândul la întâlnirea cu Manchester City, care va avea loc joi seară la Timişoara: "Felicit Craiova, atât echipa, cât şi oraşul, că a revenit acolo unde îi este locul, acasă. Pentru noi urmează un meci important, întâlnim una dintre cele mai puternice echipe ca valoare şi financiar din Europa şi, dacă vom juca puţin mai bine decât în această seară, putem spera chiar la victorie, care apoi să ne dea dreptul să sperăm la o calificare".

×
Subiecte în articol: liga i