x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali, pe cale să-şi pună steliştii în cap: "Vreau să salvez Dinamo"

Becali, pe cale să-şi pună steliştii în cap: "Vreau să salvez Dinamo"

21 Ian 2013   •   17:56
Becali, pe cale să-şi pună steliştii în cap: "Vreau să salvez Dinamo"
Sursa foto: Mugur Varzariu

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat la GSP TV că intenţionează să "salveze Dinamo", făcându-le câinilor o propunere care probabil nu va fi pe placul suporterilor stelişti.

Becali vrea să-i cumpere pe dinamoviştii Marius Alexe şi Constantin Nica pentru 3 milioane de euro.

"Am făcut o ofertă şi pentru Nica şi Alexe de 3 milioane de euro. Două milioane pentru Alexe şi un milion de euro pentru Nica. Am făcut oferta prin Victor Becali. Vreau să salvez Dinamo, vreau să le fac un bine. Dacă sunt oameni pragmatici, atunci rezolvă şi iau banii. Cumpăr tot ce este mai valoros în România. Îl iau pe Alexe cu două milioane şi îl vând cu 10 milioane, iar pe Nica iau cu un milion şi în vând cu şapte. Lui Alexe o să-i dau şi primă de instalare. Lui Nica, nu, că el are doar 19 ani", a spus Gigi Becali.

Impresarul jucătorilor, Victor Becali, spune că oferta i se pare bună, recomandându-i investitorului Nicolae Badea să negocieze cu patronul Stelei.

"Din punctul meu de vedere ar fi o ofertă acceptabilă pentru Alexe, dar nu depinde de mine. Să vorbească Gigi cu Badea. Eu cred că 3 milioane de euro sunt bani buni", a spus Victor Becali, adăugând că trecerea dinamoviştilor la echipa rivală nu ar fi o problemă.

"Nu mi se pare greu de realizat. A plecat Figo de la Barcelona la Real"...

Atât Marius Alexe, cât şi Constantin Nica s-au format la echipele de juniori ale echipei Dinamo. Alexe este atacant, iar Nica fundaş dreapta.
 

×