x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Transfer pe ultima suta de metri pentru FCSB! Un internațional U 21 a semnat cu echipa lui Gigi Becali

Transfer pe ultima suta de metri pentru FCSB! Un internațional U 21 a semnat cu echipa lui Gigi Becali

03 Sep 2019   •   08:01
Transfer pe ultima suta de metri pentru FCSB! Un internațional U 21 a semnat cu echipa lui Gigi Becali
Sursa foto: FCSB

Echipa de fotbal FCSB a ajuns la un acord cu formaţia cipriotă Apollon Limassol pentru împrumutul fundaşului Cristian Manea, cu opţiune de cumpărare, a anunţat clubul bucureştean, luni seara, pe site-ul său oficial.

Jucătorul în vârsta de 22 de ani, care până în această vară a jucat la CFR Cluj, tot sub formă de împrumut, se va alătura lotului condus de Bogdan Vintilă în această săptămână şi va purta tricoul cu numărul 4.

Manea, cel mai tânăr jucător care a evoluat la echipa naţională a României, în 2014, la vârsta de 16 ani, a fost format de FC Viitorul, care l-a vândut în 2014 la Apollon, formaţie pentru care nu a jucat niciun meci. Fotbalistul a fost împrumutat succesiv la Mouscron, CFR Cluj, iar acum la FCSB.

În alta ordine de idei, Mihai Roman I va juca, până la finalul acestui sezon, la FC Botoşani, echipa de la care venise la FCSB în vara anului trecut.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Cristian Manea FCSB