x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Victorie cu ajutor de la margine

Victorie cu ajutor de la margine

02 Aug 2010   •   00:00
Victorie cu ajutor de la margine
Sursa foto: Raed Krishan/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Oltenilor le-a fost anulat gratuit golul de 0-2



Steaua a bifat şase puncte din tot atâtea posibile în primele două etape, dar măcar pentru ultimele trei, ve­ni­te sâmbătă seară contra Universităţii Craiova, ar trebui ca jucătorii să-şi împartă primele cu asistentul Ioan Onicaş. Acesta a greşit grav în minu­tul 57, când, la scorul de 1-0 pen­tru Universitatea (Iliev '51), le-a anulat craiovenilor un gol perfect valabil.
Du­pă această fază, Steaua a întors meciul, marcând de două ori prin Bog­dan Stancu şi Romeo Surdu după ce mingea a lovit iniţial barele porţii lui Lung jr.

"Eu nu mai pot să merg mai departe, nu am ce să mai fac, nu mai am resurse să mai suport, este bătaie de joc. Nu a fost nici o gre­­şeală a arbitrului, ci s-a lucrat discret, s-a re­făcut Steaua veche. Dacă era şi Ilie Ceau­şescu în tribună, totul era pe fa­ţă. A fost premeditat ce s-a în­tâmplat. Dacă golul ar fi fost validat, Steaua nu mai putea întoarce rezultatul niciodată, nici dacă veneau tancurile so­vietice. Mă gândesc şi la re­tra­­gerea din campionat. Ce motive am să ră­mân?", a spus după meci Adrian Mi­titelu.

Ca imagine generală şi dincolo de gafa impardonabilă a lui Onicaş, meciul a fost spectaculos. Aproximativ 25.000 de oameni în tribune au asistat la o partidă cu ritm, în care Steaua a compensat prin dăruire lipsa de coeziune, iar Craiova a arătat din nou a echipă de fotbal, fiind bine aşe­zată în teren de Aurel Ţicleanu.


Ţicleanu: "Am avut 2-0!"
La finalul partidei, antrenorul oas­peţilor, Aurel Ţicleanu, a de­cla­rat că Universitatea trebuia să câş­tige în Ghencea.
"Meciul a fost un spectacol reuşit pentru cei din tribună. Am avut 1-0 şi pot să spun că am avut şi 2-0. Rămân la părerea că, la acest scor, meciul era jucat. Echipa mea a fost mai bună şi îmi felicit jucătorii pentru ce au făcut până în minutul 70, păcat că n-au reuşit să digere go­lul anulat, un gol clar ca lumina zi­lei. Băieţii mei au plâns în vesti­ar şi le transmit admiraţia mea pentru modul în care au jucat azi. Steaua şi Craiova sunt două echi­pe bune, preocupate să joace fotbal, dar azi a câştigat Universita­tea", a spus Ţicleanu.
De partea cealaltă, antrenorul principal al Stelei, Eugen Neagoe, a spus că victoria Stelei aparţine publicului.

×
Subiecte în articol: liga i