x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international David Beckham și compania prezenți la premiera documentarului „99”

David Beckham și compania prezenți la premiera documentarului „99”

de Redacția Jurnalul    |    11 Mai 2024   •   23:00
David Beckham și compania prezenți la premiera documentarului „99”

David Beckham, patronul lui Inter Miami, s-a reîntâlnit cu Gary Neville și alți foști coechipieri de la Manchester United, la Manchester, la premiera documentarului „99”, care spune povestea triplei performanțe a Diavolilor Roșii din sezonul 1998-1999.

Studio 99, compania lui Beckham, a fost implicată în producția documentarului „99” – un serial din trei părți care celebrează tripla victorie a lui United în urmă cu 25 de ani. Fostul căpitan al Angliei s-a aflat joi seară la Manchester pentru a promova documentarul, care se lansează pe 17 mai. El a fost însoțit de Neville, Peter Schmeichel, Dwight Yorke, Andy Cole, Nicky Butt, Teddy Sheringham și alții.

Alături de un videoclippostat pe Instagram care îl arăta pe el și pe vechii săi coechipieri la premiera noului documentar, Beckham a scris: "O noapte specială înapoi în Manchester cu foști coechipieri, prieteni și familie. Emoționat pentru lansarea documentarului nostru 99 pe 17 mai.

Beckham a făcut parte dintr-o echipă a lui United care a obținut rezultate remarcabile în serie. Imaginea de acum a clubului, sub conducerea managerului Erik ten Hag este cu totul alta. United este pe locul opt în Premier League și are șansa de a câștiga Cupa Angliei în această lună.

Fostul jucător, acum în vârstă de 49 de ani speră ca acest documentar să îi inspire pe Diavolii Roșii să treacă peste dificultățile actuale.

„Cu toată sinceritatea, cred că oricine se uită la acest documentar și are o legătură cu United, va fi inspirat de el", a declarat el la BBC Radio 5 Live, citat de Goal.

Contrastul dintre acea echipă de la United din 1999, care a cucerit totul, și performanțele de astăzi nu ar putea fi mai puternic. Diavolii Roșii nu au mai ridicat trofeul Premier League din 2013, anul în care Sir Alex Ferguson a părăsit clubul. Managerul Ten Hag se află sub o presiune uriașă pentru a-și păstra locul de muncă și gândul de a câștiga prima ligă engleză, Liga Campionilor și Cupa Angliei într-un singur sezon ar fi aproape imposibil.

United, care ar putea să nu se califice pentru fotbalul european dacă nu are un final de sezon perfect, poate câștiga încă un trofeu în această stagiune, după triumful din Cupa Ligii 2023, dacă învinge Manchester City în finala Cupei Angliei pe 25 mai.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: 99 beckham man united