x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Se pun în vânzare biletele pentru amicalele naționalei de fotbal cu Bulgaria și Liechtenstein

Se pun în vânzare biletele pentru amicalele naționalei de fotbal cu Bulgaria și Liechtenstein

de Redacția Jurnalul    |    16 Mai 2024   •   17:45
Se pun în vânzare biletele pentru amicalele naționalei de fotbal cu Bulgaria și Liechtenstein

Biletele pentru ultimele două amicale ale naționalei României înainte de Euro 2024, cu Bulgaria și Liechtenstein, vor fi puse în vânzare online vineri. Ambele meciuri se vor juca la București.

Naționala de fotbal a României României va mai disputa două partide de pregătire înaintea participării la Campionatul European din Germania, ambele pe stadionul Steaua din București: 4 iunie, ora 21.30, România - Bulgaria; 7 iunie, ora 21.30, România - Liechtenstein.

Biletele pentru aceste două jocuri vor fi puse în vânzare online vineri, de la ora 12:00, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, precum și în aplicația mobilă Fan Arena by FRF, disponibilă în App Store și Google Play, se arată pe site-ul FRF.

Prețul biletelor este de 35 de lei la peluze, 60 lei la tribune și 400 de lei în zona VIP.

La ambele meciuri, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2.

Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru a putea achiziționa bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puțin ale unui copil. Fiecare comandă poate conține maxim 5 bilete.

Biletele vor fi livrate în format digital la adresa de e-mail cu care sunt înregistrați cumpărătorii.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: amicale naționala bilete